eind augustus/Corsair/Liat

Discussie in 'Hulp met boeken' gestart door Mathijstil, 27 jul 2020.

 1. Mathijstil

  Mathijstil Newbie

  Berichten:
  63
  Leuk Bevonden:
  54
  Trofeepunten:
  18
  Dag forumleden,

  Een vraag met betrekking tot een bestaande boeking eind augustus. Route gaat vanuit Orly naar Martinique met Corsair, dan terug vanuit Dominica met Liat naar Guadaloupe, vanuit daar Guadaloupe naar Orly met Corsair. (ORY-FDF met SS) (DOM-PTP met LI) (PTP-ORY met SS)

  Tickets zijn nog steeds boekbaar en Corsair vliegt deze domestic route gewoon. Helaas ziet dit er bij Liat anders uit. Website is down en Facebook vertelt alleen dat bij de volgende Shareholders meeting wordt besloten wat er met de airline gebeurt.

  Boeking is gedaan bij een OTA, waarbij de ticketuitgever Liat is, met deel operated by Corsair. Bij Corsair staat de boeking actief en daar staat het ticket op actief. Zelfs tickets bij Liat zijn boekbaar voor eind augustus. Daarom zegt Corsair niks aan de hand, tickets actief, is Liat niet te bereiken en zegt de OTA ook, ticket actief niks aan de hand.

  Ik zie alleen de bui een beetje hangen, dat straks Liat niet vliegt en het ticket er uit gooit. Dat betekent (neem ik aan) dat onze Corsair legs er ook uit gegooid worden. Is er een optie om reeds onze Corsair tickets veilig te stellen en te zorgen dat we desnoods alleen de SS legs kunnen vliegen en zelf een FDF-PTP ticket boeken?

  Iemand ideeën/tips?
   

Deel Deze Pagina