eind augustus/Corsair/Liat

Discussie in 'Hulp met boeken' gestart door Mathijstil, 27 jul 2020.

 1. Mathijstil

  Mathijstil Newbie

  Berichten:
  75
  Leuk Bevonden:
  61
  Trofeepunten:
  18
  Dag forumleden,

  Een vraag met betrekking tot een bestaande boeking eind augustus. Route gaat vanuit Orly naar Martinique met Corsair, dan terug vanuit Dominica met Liat naar Guadaloupe, vanuit daar Guadaloupe naar Orly met Corsair. (ORY-FDF met SS) (DOM-PTP met LI) (PTP-ORY met SS)

  Tickets zijn nog steeds boekbaar en Corsair vliegt deze domestic route gewoon. Helaas ziet dit er bij Liat anders uit. Website is down en Facebook vertelt alleen dat bij de volgende Shareholders meeting wordt besloten wat er met de airline gebeurt.

  Boeking is gedaan bij een OTA, waarbij de ticketuitgever Liat is, met deel operated by Corsair. Bij Corsair staat de boeking actief en daar staat het ticket op actief. Zelfs tickets bij Liat zijn boekbaar voor eind augustus. Daarom zegt Corsair niks aan de hand, tickets actief, is Liat niet te bereiken en zegt de OTA ook, ticket actief niks aan de hand.

  Ik zie alleen de bui een beetje hangen, dat straks Liat niet vliegt en het ticket er uit gooit. Dat betekent (neem ik aan) dat onze Corsair legs er ook uit gegooid worden. Is er een optie om reeds onze Corsair tickets veilig te stellen en te zorgen dat we desnoods alleen de SS legs kunnen vliegen en zelf een FDF-PTP ticket boeken?

  Iemand ideeën/tips?
   
 2. skycruiser

  skycruiser Newbie

  Berichten:
  1
  Leuk Bevonden:
  0
  Trofeepunten:
  1
  Had je een update? Inmiddels informatie gevonden of iets gehoord van Corseair of LIAT?
  Ben benieuwd, heb eenzelfde ticket maar pas over een tijdje... dus hoor graag je ervaring hier. Thanks
   
 3. D3nni2

  D3nni2 Newbie

  Berichten:
  53
  Leuk Bevonden:
  67
  Trofeepunten:
  18
  Desnoods hop je met de Ferry naar Dominica; deze wordt ook via codeshare soms aangeboden. De express des Iles dienst was twee weken terug alweer opgestart. Naast liat vliegen ook Intercarribean en Air Antilles met ATRs naar Melville Hall/DOM AirPort. Duurste optie is een private charter regelen naar Roseau Canefield, kan voor 400usd.
   
 4. Mathijstil

  Mathijstil Newbie

  Berichten:
  75
  Leuk Bevonden:
  61
  Trofeepunten:
  18
  Hi, wij hebben hem geannulleerd bij de OTA. Maar verder niks meer gehoord, dus ik heb er weinig vertrouwen in dat er ooit nog wat uit komt.... CorsAir kon niet bevestigen of onze terugvlucht mag worden gevlogen als je de LIAT legs mist. Het enige wat we hoorden, 'your return flight is confirmed'. Dat klopt, maar zodra je een vlucht uit je boeking mist kan er zo wat anders staan. Dus uiteindelijk niet gedaan.
   

Deel Deze Pagina