Flying Blue Promo Rewards April 20245 min leestijd

Flying Blue Promo Rewards April 2024

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De eerste drie maanden van het jaar zitten er alweer op. Op 31 maart is de zomerdienstregeling in gebruik genomen voor de luchtvaart. En vandaag 1 april (geen grap) presenteert Flying Blue haar nieuwste Promo Rewards voor april 2024. Deze maand vind je voordelig geprijsde routes in elke reisklasse naar mooie bestemmingen wereldwijd! Lees snel verder.

Wanneer boeken en reizen

De bestemmingen uit deze editie van de Flying Blue Promo Rewards zijn alleen in april 2024 te boeken. Je kunt een van de bestemmingen uit de Promo Rewards kiezen en reizen tot en met 30 september 2024. Wil je één van de Promo Rewards boeken, dat kan via:

  • De website van KLM of Air France. Log in met je Flying Blue-account, gevolgd door het zoeken van vluchten bij ‘Boek met Miles’.
  • De app van KLM of Air France. Zorg dat je in de app ingelogd bent met je Flying Blue-account. Hierna selecteer je in het zoekvenster ‘Betalen met Miles’.
  • Via de website van Flying Blue klik je de gewenste bestemming aan. Je wordt hierna doorgestuurd naar de website van KLM of Air France.

Kortingen kunnen deze maand oplopen tot 50% van het reguliere tarief, terwijl dat vorige maand nog 25% was. Deze maand zijn bestemmingen voordeliger te boeken in drie reisklasse: de Economy Class en Premium Economy (Comfort) Class en Business Class.

Flying Blue Promo Rewards April 2024
Foto: Flying Blue

Miles sparen en uitgeven

Om deze Promo Rewards van Flying Blue in april 2024 te kunnen boeken, heb je natuurlijk Miles nodig. Om hieraan te komen, moet je onder andere vliegen met KLM, Air France, Transavia of partners. Bij Transavia is het dan wel belangrijk om een Plus of Max-tarief aan te kopen. Je spaart dan tot 1.000 Miles per enkele reis. Bij KLM en Air France is het aantal Flying Blue Miles dat je spaart afhankelijk van de kosten van het ticket en je status bij Flying Blue.

Het is echter niet nodig om enkel en alleen vluchten te maken. Je kunt door bijvoorbeeld een American Express Flying Blue betaalkaart aanschaffen. Op dit moment krijg je bijvoorbeeld 10.000 Miles bij de aanschaf van een American Express Flying Platinum betaalkaart. Je kunt ook voor de Gold variant gaan en dan ontvang je 2.500 Miles. Deze Miles kun je dan weer eenvoudig gebruiken voor de aanschaf van de Promo Rewardtickets. Voor uitgaves met je betaalkaart spaar je ook Miles. Afhankelijk van de soort kaart ontvang je een andere hoeveelheid. Bijvoorbeeld voor je online uitgaven bij de Bijenkorf, Amac en boodschappen bij Jumbo, Kruidvat en Aldi.

Regio Europa

In de maand april kun je uit 11 Europese bestemmingen kiezen. Alle bestemmingen reis je voordeliger in de Economy cabine van KLM of Air France. Vier van deze routes vlieg je voordeliger aan vanuit Amsterdam. De overige vanuit Parijs. Voor alle beschikbare routes geldt het vanaf tarief van 5.625 Miles per enkele reis, exclusief belastingen en toeslagen. Dit laatste betaal je los bij. De routes zijn als volgt vanuit Amsterdam Airport Schiphol (AMS):

Bestemming (O&D) Reisklasse Minimum aantal Miles (per enkele reis)
Amsterdam – Gdańsk Economy 5.625 Miles
Amsterdam – Genua Economy 5.625 Miles
Amsterdam – München Economy 5.625 Miles
Amsterdam – Zürich Economy 5.625 Miles

Vanuit Parijs Charles de Gaulle (CDG) heb je de volgende opties:

Bestemming (O&D) Reisklasse Minimum aantal Miles
Parijs – Ajaccio Economy 5.625 Miles
Parijs – Bordeaux Economy 5.625 Miles
Parijs – Krakau Economy 5.625 Miles
Parijs – Marseille Economy 5.625 Miles
Parijs – Oran Economy 5.625 Miles
Parijs – Toulouse Economy 5.625 Miles
Parijs – Turijn Economy 5.625 Miles
Parijs – Zürich Economy 5.625 Miles

Bestemmingstips Europa

Ga je op reis binnen Europa? Dan zijn er zeker wat leuke bestemmingen voor een mooie prijs in Miles te boeken. We zetten wat reviews en bestemmingstips voor je op een rijtje. We hopen dat je hier natuurlijk wat reisinspiratie uit haalt!

Marseille & Bordeaux, Frankrijk 🇫🇷

Gdańsk, Polen 🇵🇱

Zürich, Zwitserland 🇨🇭

Intercontinentale bestemmingen

Deze maand is er één bestemming waar je 50% korting ontvangt op een Flying Blue Promo Reward ticket. Je vliegt namelijk in de Premium Economy cabine naar Ottawa vanaf 17.500 Miles per enkele reis, exclusief belastingen en toeslagen. Dat is zeer voordelig naar een mooie Canadese bestemming!

Natuurlijk zijn er ook andere leuke bestemmingen tegen een goede prijs. De kortingen lopen hier enkel op tot 25%. Je kunt kiezen voor reizen in Economy, Premium Economy of Business Class.

De volgende bestemmingen zijn vanuit Europa voordelig aan te vliegen:

Bestemming (O&D) Reisklasse Minimum aantal Miles (per enkele reis)
Europa – Atlanta Economy 15.000 Miles
Europa – Boston Economy 15.000 Miles
Europa – Washington Economy 15.000 Miles
Europa – Chicago Economy 15.000 Miles
Europa – Ottawa Economy 15.000 Miles
Europa – Quebec Premium Economy 17.500 Miles
Europa – Fort de France Economy 18.750 Miles
Europa – Point a Pitre Economy 18.750 Miles
Europa – Shanghai Economy 18.750 Miles
Europa – Santiago Economy 18.750 Miles
Europa – Beijing Premium Economy 30.000 Miles
Europa – Montréal Business Class 37.500 Miles

Intercontinentale bestemmingstips & reviews

Verschillende leuke bestemmingen zijn aardig geprijsd in deze Promo Rewards van Flying Blue. De beschikbaarheid is vrij divers, zeker ook omdat de zomerperiode in de huidige boekingsperiode valt. We zetten enkele bestemmingstips en reviews voor je op een rijtje per bestemming.

Beijing & Shanghai, China 🇨🇳

Chicago & Washington DC, Verenigde Staten 🇺🇸

Bron omslagfoto: InsideFlyer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *