Tijdelijk tot 10.000 miles cadeau bij Flying Blue American Express kaart2 min leestijd

Beeld medewerkers Amex (Bron: American Express)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

American Express komt regelmatig met interessante aanbiedingen zoals korting op de jaarbijdrage of sign-up en upgrade bonussen. Deze periode verdien je een bonus van tot 10.000 Flying Blue bij aanschaf van een Flying Blue American Express kaart. De aanbieding voor huidige kaarthouders die aanmelden voor een American Express Business Gold Card is ook nog geldig.

American Express kaarten

De American Express kaarten blijven onverminderd populair in Nederland. Natuurlijk heeft het er ook mee te maken dat het Amerikaanse bedrijf nagenoeg geen concurrentie heeft in Nederland als het gaat om reisbetaalkaarten met noemenswaardige voordelen gaat. Amex heeft dan ook weinig reden om grote promoties op te zetten zoals je in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten ziet.

Toch zijn er regelmatig aanbiedingen waar zowel nieuwe als huidige kaarthouders hun voordeel meet kunnen doen. Zo schreven we recent nog over de Business Gold Card die tijdelijk 30.000 Membership Rewards punten oplevert (+ het eerste jaar gratis) voor huidige kaarthouders. Deze actie is nog geldig tot en met 1 april 2024. Vorig jaar had American Express ook nog een upgrade offer promotie waarbij je zelfs 50.000 Membership Rewards punten kon verdienen. Deze actie is helaas al verlopen.

American Express kaarten op een tafel (Bron: Unsplash / CardMapr)

Tijdelijk tot 10.000 Flying Blue miles cadeau

Toegegeven, American Express heeft betere acties gehad bij aanschaf van een Flying Blue co-branded kaart. Zo was er afgelopen september nog een sign-up bonus van 30.000 miles. Helaas is dat nu een stuk lager. Maar als je in de markt bent voor een American Express kaart kun je nog steeds profiteren van een bonus. Deze keer tot 10.000 miles. Wat je met die miles kunt doen lees je in onze uitgebreide Flying Blue Promo Rewards artikelen.

De huidige acties zien er als volgt uit:

Let erop dat er een minimale besteding in de eerste 3 maanden geldt om in aanmerking te komen voor de miles bonus. De minimale besteding is respectievelijk € 500/1.500/2.500/5.000. De korting en miles bonus is niet van toepassing voor klanten die de afgelopen 12 maanden al een (extra) American Express kaart hebben gehad.

Bron foto’s: American Express