Nieuw op InsideFlyer.NL?3 min leestijd

nieuw

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nieuw hier? Welkom!

De website Ikvliegveel.com ging 22 augustus 2014 live. Op 2 oktober 2015 hebben we een nieuwe stap gezet en zijn we samen met onze internationale zuster-sites, overgegaan naar het InsideFlyer netwerk als InsideFlyer.NL.

InsideFlyer.NL is inmiddels uitgegroeid naar de ideale website voor de frequente reiziger. We schrijven over vliegmaatschappijen, hotels en de bijbehorende loyaliteitsprogramma’s, met aandacht voor nieuws, promoties, travel-lifestyle en reviews, zodat je het meeste uit je reizen kunt halen (of gewoon om even lekker te lezen natuurlijk!).

Het beste van onze site lees je in de InsideFlyer Essentials . Deze artikelen zijn het ideale startpunt als je wil beginnen met het sparen of optimaliseren van miles of punten en loyaliteitsprogramma’s. Maar je vindt hier ook uitgebreide gidsen voor het vinden en boeken van goedkope vluchten en hotels en tips en advies hoe je zo comfortabel mogelijk kan vliegen en reizen.

Volg ons op Twitter en Like ons op Facebook om te weten wanneer we iets nieuws gepost hebben! We snappen dat de informatie die je bij ons kunt vinden misschien een beetje veel is. Daarom proberen we je op deze pagina een beetje wegwijs te maken, zodat je weet wat je waar kunt vinden.

We hebben de volgende categorieën op onze site:

Nieuws
Hier vind je het laatste nieuws en updates over bijvoorbeeld vliegmaatschappijen, hotels en loyaliteitsprogramma’s.

Promoties
Op deze pagina zie de speciale promoties en aanbiedingen om extra mijlen of punten te kunnen sparen, of kun je interessante kortingen vinden voor bijvoorbeeld vliegreizen.

Travel & Lifestyle
Dit is een brede categorie met onder andere artikelen over reizen, bestemmingen, travelgear, travelapps, en nog veel meer!

Handleidingen
We hebben een aantal handige artikelen met instructies om je zo te helpen met:

Reviews
Zo weet je wat je kunt verwachten van je reis of verblijf. We hebben reviews over:

 • Airlines: met reviews van vliegmaatschappijen, vluchten of verschillende soorten stoelen aan boord
 • Hotels: met reviews van hotels, variërend van hele verblijven tot alleen een kamer
 • Lounges: met reviews van lounges op luchthavens of andere plekken

English
Hier vind je een aantal Engelse artikelen, omdat deze content ook interessant is buiten de grenzen van de Nederlandse taal. Maar ook bijvoorbeeld omdat het een artikel is geschreven door een “guest blogger”, die eenmalig een artikel voor ons heeft gedaan.

Forum
En dan is er nog ons forum, hier kun je niet alleen lezen, maar ook meediscussiëren en praten (graag – vinden we leuk!) door een account aan te maken en je aan te melden:

IF BUTTON

Op het forum worden de beste deals besproken, reiservaringen gedeeld en tips uitgewisseld om de mooiste reizen te kunnen maken.

Verder kun je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Hiermee houden we je elke twee weken op de hoogste van de meest interessante artikelen.

Deze post is als laatste op 1 september 2019 geupdated met informatie over InsideFlyer.nl. Als je wilt kun je hieronder een bericht achterlaten – ook voor vragen of feedback!

Reacties

 1. SanderPlat4Life zegt

  @flyingdutchboy of anderen: enig idee wanneer klm klaar is met ombouwen 777-300 toestellen naar nieuwe business class? ga in de zomer naar Indo en zie vooralsnog alleen oude configuratie op seatmap

  • The Flying Dutchboy zegt

   Hi Sander. Helaas ziet het er op dit moment niet goed uit. De eerste omgebouwde 77W is net af (PH-BVA, die oranje). Dit heeft erg lang geduurd in verband met certificatie. Volgende kisten zouden niet zo lang nodig moeten hebben. Er zijn nu 5 met nieuwe WBC en 7 zonder. Voor zover ik lees, zijn er deze zomer geen modificaties meer, omdat ze de capaciteit nodig hebben. Vanaf augustus zouden ze weer moeten beginnen, maar dit kan ook tot kwartaal 4 duren.

 2. Hans zegt

  Geweldig: via deze website een link gevonden om succesvol een refund voor KLM vouchers aan te vragen.

  Top !

  De KLM website loopt dood wanneer je geen KLM-boekingsnummer hebt en de chat-service reageert niet. Waanzinnig dat deze club zoveel belastingcenten krijgt van de overheid…

  Nogmaals dank!

 3. Rosalie Rook zegt

  Ik vlieg 29 sept 2023 vanuit Portland via newyork naar amsterdam en heb 1 uur overstaptijd op jfk. Hoe kom ik aan een Quick connect kaart en heeft dit zin? Ik heb geen koffer, alleen handbagage

  • Christian zegt

   Hoi Rosalie, ik ben zelf niet bekend met de Quick connect service (en vraag me af of deze nog beschikbaar is). Zelf had ik vorige week een korte overstap op JFK die dreigde te missen. Ik had een medewerker gevraagd of hij me kon helpen en hij verwees mij naar een speciale rij waardoor ik sneller langs de paspoortcontrole kon. Mijn advies zou dus zijn om het op de luchthaven bij aankomst te vragen, maar het is natuurlijk geen garantie dat je ook in die rij mag gaan staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *