Flying Blue Promo Rewards Maart 20246 min leestijd

Flying Blue Promo Rewards Maart 2024

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Heb je al een idee waar je zomerreis heen gaat? Wellicht dat je met deze maart 2024 bestemmingen van de Flying Blue Promo Rewards een mooie plek tegen komt. Er is zowel keuze uit vluchten in Economy Class als Premium Economy. Je vliegt met Air France of KLM. In dit artikel zetten we alle bestemmingen van deze maand voor je op een rijtje.

Wanneer boeken en reizen

De bestemmingen uit deze editie van de Flying Blue Promo Rewards zijn alleen in maart 2024 te boeken. Dus van 1 maart tot en met 31 maart 2024. Je kunt een van de bestemmingen uit de Promo Rewards kiezen en reizen tot en met 31 augustus 2024. Het boeken van de bestemmingen doe je via de website of app van KLM of Air France. Je moet natuurlijk ingelogd zijn met je Flying Blue-account waar voldoende Miles op staan. Op de website klik je hiervoor op de juiste bestemming. Hierna wordt je automatisch doorgestuurd naar de boekingspagina. In de app selecteer je de reisroute en geeft aan dat je met Miles wil betalen. Kortingen kunnen deze maand oplopen tot wel 25% van het reguliere tarief. Deze maand zijn bestemmingen enkel voordeliger te boeken in de Economy Class en Premium Economy (Comfort) Class.

Regio Europa

In de maand maart kun je uit 14 Europese routes kiezen. Zes van deze routes vlieg je voordeliger aan vanuit Amsterdam. De overige vanuit Parijs. Voor alle beschikbare routes geldt het vanaf tarief van 5.625 Miles per enkele reis, exclusief belastingen en toeslagen. Dit laatste betaal je los bij. De routes zijn als volgt vanuit Amsterdam Airport Schiphol (AMS):

Bestemming (O&D) Reisklasse Minimum aantal Miles (per enkele reis)
Amsterdam – Bergen Economy 5.625 Miles
Amsterdam – Gotenburg Economy 5.625 Miles
Amsterdam – Kopenhagen Economy 5.625 Miles
Amsterdam – Helsinki Economy 5.625 Miles
Amsterdam – Madrid Economy 5.625 Miles
Amsterdam – Oslo Economy 5.625 Miles

 Vanuit Parijs Charles de Gaulle (CDG) heb je de volgende opties:

Bestemming (O&D) Reisklasse Minimum aantal Miles
Parijs – Bergen Economy 5.625 Miles
Parijs – Gotenburg Economy 5.625 Miles
Parijs – Kopenhagen Economy 5.625 Miles
Parijs – Helsinki Economy 5.625 Miles
Parijs – Lyon Economy 5.625 Miles
Parijs – Madrid Economy 5.625 Miles
Parijs – Montpellier Economy 5.625 Miles
Parijs – Oslo Economy 5.625 Miles

Bestemmingstips Europa

Voor de bestemmingen uit deze Flying Blue Promo Rewards, hebben we enkele hotel- en bestemmingstips bij elkaar gezocht. Deze zijn natuurlijk allemaal terug te vinden op InsideFlyer.nl. Via het zoekvenster bovenaan onze website kun je gemakkelijk alle reviews of bestemmingstips die we eerder schreven, terugzoeken en lezen.

Onlangs verbleven we in het Comfort Hotel Karl Johan. Dit hotel ligt centraal ten opzichte van het centrum. Het is ook gemakkelijk bereikbaar vanuit de luchthaven met het OV of taxi. Net als in de januari editie van de Flying Blue Promo Rewards, kun je ook deze keer voordelig reizen naar Kopenhagen. Deze stad is super knus, beschikt over goede restaurants, musea en er zijn ook leuke hotels te vinden. Zelf kozen we al eens voor een overnachting in het Moxy Kopenhagen Sydhavnen en het ibis Styles Kopenhagen Orestad.

Ook in de winter is Kopenhagen een leuke stad voor een citytrip!

Flying Blue biedt samen met KLM en Air France in maart 2024 verschillende voordelige Promo Rewards aan naar Scandinavië. Buiten de bovenstaande routes zijn er ook nog de routes naar Helsinki, Bergen en Gotenburg. Helaas vlieg je deze keer niet in Business Class naar Helsinki. Enkel in Economy Class van KLM of Air France. Net als Kopenhagen ook echt een topbestemming. Vanuit hier reis je ook gemakkelijk door naar bijvoorbeeld de rest van Finland of per boot naar Estland. In Helsinki kun je onder andere prima overnachten in het Boutique hotel Indigo Helsinki. In Gotenburg kun je heerlijk eilandhoppen, maar ook genieten van het prachtige landschap. Je raast met de trein ook supersnel door het wilde landschap naar onder andere Stockholm.

Wat nog meer in Europa?

In het zuiden van Europa kun je onder andere naar de Spaanse hoofdstad Madrid. Hier kun je makkelijk meerdere dagen vertoeven. Van heerlijke Spaanse gerechten tot top musea! Madrid heeft het allemaal. Op InsideFlyer schreven we verschillende reviews en bestemmingstips van Madrid, waarvan hier natuurlijk een overzicht te vinden is:

Tot slot is er nog de voordelige bestemming Lyon. De stad kent een rijke geschiedenis en hier is nog veel van terug te zien. Een top verblijf hadden we alweer een tijd geleden in het MGallery Le Royal Lyon.

Intercontinentale bestemmingen

In deze maart editie van deze Flying Blue Promo Rewards vind je helaas geen voordelige tarieven in Business Class. Deze keer dus enkel voordeliger in Economy of Premium Economy (Comfort). De voordeligste bestemmingen zijn te vinden vanaf 15.000 Miles, exclusief belastingen en toeslagen. Je reist ook hier heen tot en met eind augustus 2024. Deze keer kies je uit maar liefst 5 routes in Economy Class en 6 routes in Premium Economy (Comfort). Vanuit Amsterdam Airport Schiphol (AMS) vlieg je voordeliger naar de volgende bestemmingen:

Bestemming (O&D) Reisklasse Minimum aantal Miles (per enkele reis)
Amsterdam – Dubai Economy 15.000 Miles
Amsterdam – Guayaquil Economy 18.750 Miles
Amsterdam – Nairobi Premium Economy (Comfort) 30.000 Miles

Vanuit Parijs Charles de Gaulle (CDG) zijn dit je opties:

Bestemming (O&D) Reisklasse Minimum aantal Miles
Parijs – Houston Economy 15.000 Miles
Parijs – Accra Economy 18.750 Miles
Parijs – Nairobi Economy 18.750 Miles
Parijs – Detroit Premium Economy 26.250 Miles
Parijs – Delhi Premium Economy 30.000 Miles
Parijs – Havana Premium Economy 30.000 Miles
Parijs – Mauritius Premium Economy 30.000 Miles
Parijs – Antananarivo Premium Economy 30.000 Miles

Intercontinentale bestemmingstips & reviews

Verschillende leuke bestemmingen zijn aardig geprijsd in deze Promo Rewards van Flying Blue. De beschikbaarheid is vrij divers.  Zeker ook omdat de zomerperiode in de huidige boekingsperiode valt. We zetten enkele bestemmingstips en reviews voor je op een rijtje per bestemming.

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 🇦🇪

Nairobi, Kenia 🇰🇪

Bestemmingstips Nairobi, Kenia
Giraffe Centre Nairobi

Delhi, India 🇮🇳

Miles sparen en uitgeven

Om deze Promo Rewards van Flying Blue in maart 2024 te kunnen boeken, heb je natuurlijk ook Miles nodig. Om hieraan te komen, kun je onder andere vliegen met KLM, Air France, Transavia of partners. Bij Transavia is het dan wel belangrijk om een Plus of Max-tarief aan te kopen. Je spaart dan tot 1.000 Miles per enkele reis. Bij KLM en Air France is het aantal Flying Blue Miles dat je spaart afhankelijk van de kosten van het ticket en je status bij Flying Blue.

Het is echter niet nodig om enkel en alleen vluchten te maken. Door de aanschaf van bijvoorbeeld een American Express Flying Blue betaalkaart ontvang je ook Miles. Je krijgt op dit moment bijvoorbeeld 10.000 Miles bij de aanschaf van een American Express Flying Platinum betaalkaart. Je kunt ook voor de Gold variant gaan en dan ontvang je 2.500 Miles. Deze Miles kun je dan weer eenvoudig gebruiken voor de aanschaf van de Promo Rewardtickets. Voor uitgaves met je betaalkaart spaar je ook Miles. Afhankelijk van de soort kaart ontvang je een andere hoeveelheid. Bijvoorbeeld voor je online uitgave bij Bijenkorf, Amac of boodschappen bij Jumbo, Kruidvat of Aldi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *