Flying Blue XP sparen nu ook mogelijk bij Transavia1 min leestijd

Je complete vakantie boek je voortaan bij Transavia Holidays

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de zomervakantie in het vooruitzicht bevind je je straks misschien wel aan boord van een Transavia toestel. Zeker voor bestemmingen aan de Middellandse Zee is de low-cost KLM-dochter een populaire optie; ook vanaf de regionale vliegvelden in Nederland. Ben je Flying Blue lid, dan was het al langere tijd mogelijk om (tegen betaling) een paar honderd miles te sparen op HV-vluchten, afhankelijk van je Elite niveau. En sinds 8 juni is daar ook de mogelijkheid bijgekomen om XP te sparen. Een erg welkome uitbreiding!

Flying Blue XP sparen bij Transavia

Boek je een Plus of Max tarief voor je Transavia vlucht, dan spaar je automatisch XP. Vul hiervoor bij boeking of in Mijn Transavia je Flying Blue nummer is. De Plus en Max tarieven zijn vaak wel (fors) duurder dan de instaptarieven. Als je de andere diensten die met deze tarieven komen niet nodig hebt, kan je op een Basic ticket ook los de Flying Blue punten bijkopen. Dit kan tot 4 uur voor vertrek. Voor €5 per persoon, per vlucht, krijg je 250 miles én de XP. Veruit de meeste vluchten zullen in de Medium categorie vallen, dus je verdient 5 XP.

Nu reizen buiten Europa nog steeds aan veel restricties onderhevig is, is deze uitbreiding van Flying Blue zeker aantrekkelijk. Veel reizigers zullen komende zomer toch in Europa blijven. Ondanks dat KLM zelf ook steeds meer leisure bestemmingen aanbiedt, heeft Transavia nog steeds het meest uitgebreide netwerk naar vakantiebestemmingen. Ook in combinatie met het recent gelanceerde KLM Holidays kunnen reguliere KLM klanten zich wellicht vaker in een groene Transavia kist vinden. Het aanbieden van XP kan dan het verschil maken om toch voor de KLM-dochter te gaan in plaats van Easyjet of Corendon.

Boeing 737 cabine van Transavia (Registratie: PH-HSF) (Bron: Transavia)
Boeing 737 cabine van Transavia (Registratie: PH-HSF) (Bron: Transavia)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *