Naar deze bestemmingen kun je in de zomer vliegen vanaf Groningen Airport2 min leestijd

Ingang van de luchthaven van Groningen (Bron: Groningen Airport)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aankomende zomer kun je weer naar veel bestemmingen vliegen vanaf Groningen Eelde Airport. Dit jaar start ook Green Airlines als nieuwe luchtvaartmaatschappij vanaf deze Noordelijke luchthaven. In totaal zijn er komende zomer 11 bestemmingen vanaf Groningen Airport.

Groningen Airport – TUI & Corendon

Met TUI kun je tot 29 oktober naar Gran Canaria vliegen. Deze vluchten vertrekken op maandag en vrijdag. Daarnaast kun je met deze luchtvaartmaatschappij elke woensdag naar Zakynthos in Griekenland. De laatste vlucht naar deze bestemming is op 29 september.

Ook Corendon vliegt naar drie bestemmingen vanaf Groningen. Momenteel kun je op donderdag en zondag naar Kreta in Griekenland. Deze vlucht maakt een tussenlanding in Maastricht en de laatste vlucht staat gepland op 31 oktober. Vanaf 2 augustus kun je ook op maandag en donderdag naar Antalya in Turkije. Een dag later komt daar Bodrum bij op dinsdag en vrijdag. Naar beide bestemmingen vliegt Corendon tot 28 oktober met een tussenstop in Maastricht of Rotterdam.

Green Airlines & Blue Islands

De Duitse luchtvaartmaatschappij Green Airlines vliegt vanaf deze maand ook naar een groot aantal bestemmingen vanaf Groningen. Vanaf begin deze maand kun je met deze luchtvaartmaatschappij op vrijdag vliegen naar Faro. Op dinsdag en zaterdag kun je naar Ibiza vliegen en op maandag en donderdag naar Mallorca. Ook kun je op woensdag en zondag naar Corfu vliegen. Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn er ook vluchten naar Turku in Finland. Naar al deze bestemmingen kun je vliegen tot 31 oktober 2021.

Daarnaast is er nog Blue Island dat elke zondag naar de Kanaaleilanden (Guernsey) vliegt. Deze vluchten worden uitgevoerd tot 16 augustus 2021.

Ga je binnenkort op reis, kijk dan voor vertrek op de website van de luchtvaartmaatschappij, de website van de betreffende overheid en op Nederlandwereldwijd voor de laatste en actuele informatie. Je bent zelf verantwoordelijk om kennis te nemen van de lokale (in)reisbeperkingen.

Groningen Airport - GreatCircleMapper

Afbeeldingen ©GroningenAirport, GreatCircleMapper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *