Zomerdienstregeling Transavia: Salzburg nieuwe bestemming

Boeing 737 toestellen van Transavia op de luchthaven (Bron: Transavia)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met een zomer in aantocht die, wat reisrestricties betreft, langzaam aan veelbelovender lijkt te worden voegt Transavia geleidelijk aan steeds meer vluchten aan de zomerdienstregeling toe. Naast hogere frequenties op bestaande routes is er ook een nieuwe bestemming: Salzburg. Normaal gesproken wordt deze stad door Transavia alleen in de winter aangevlogen. Maar de maatschappij ziet dat Oostenrijk als zomerbestemming steeds populairder wordt. 8 juli gaat de vlucht van start vanaf Schiphol op donderdag en zondag. Split is een nieuwe bestemming vanaf Rotterdam. Deze verbinding start op 6 juli met vluchten op dinsdag, donderdag en zondag uitgevoerd.

Je complete vakantie boek je voortaan bij Transavia Holidays

Zomerdienstregeling Transavia

Marcel de Nooijer, CEO Transavia:

“We passen het netwerk aan omdat we zien dat de vraag naar een aantal bestemmingen toeneemt. Verder blijven we kijken hoe de vraag vanuit onze passagiers naar de verschillende landen zich ontwikkelt. En daar spelen wij zo goed mogelijk en flexibel op in. Juist in de flexibiliteit zit onze kracht.”

Bestemmingen waarop Transavia in de zomerdienstregeling de frequentie opvoert zijn onder andere Ibiza, Thessaloniki, Faro en Heraklion.

In tegenstelling tot moedermaatschappij KLM biedt Transavia geen standaard flexibel omboekbeleid. Ben je van plan om een vlucht met Transavia te boeken, dan kan je de Flex optie overwegen. Hiermee betaal je geen wijzigingskosten voor het veranderen van je reisdatum, tot zelfs 1 jaar na de oorspronkelijke vertrekdatum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *