Koop World Of Hyatt punten met 30% bonus

Hyatt Centric Miami Brickell

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

World Of Hyatt heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je een bonus van 30% kunt krijgen bij het aankopen van punten. Eerder schreven we ook al over het verlagen van de elitestatus vereisten bij World Of Hyatt. Zo hoef je dit jaar maar 50% te behalen van de normale kwalificatievereisten.

Koop World Of Hyatt punten 30% bonus bonus

T/m vrijdag 25 juni 2021 biedt World Of Hyatt een bonus van 30% op de aankoop van punten. Je kunt per account maximaal 55.000 punten per jaar kopen. Tijdens deze promotie kun je dus maximaal 71.500 punten kopen dit jaar. Deze punten kun je vervolgens weer besteden aan bijvoorbeeld een gratis overnachting. Indien je World of Hyatt punten wil kopen, dan kun je de volgende stappen doorlopen;

  1. Ga naar deze pagina op de website van Hyatt
  2. Kies het aantal punten dat je wilt kopen
  3. Vul je World of Hyatt nummer, naam en e-mailadres in
  4. Kies nogmaals hoeveel punten je wil kopen, vul je betalingsgegevens in en ga akkoord met de voorwaarden
  5. De punten staan vaak binnen 24 uur in je account
Hyatt Paris Madeleine (Bron: Hyatt)
Hyatt Paris Madeleine (Bron: Hyatt)

Je kunt deze punten gebruiken om gratis overnachtingen te boeken, maar je kunt deze ook inzetten voor Points & Cash overnachtingen. Je betaalt dan een deel van je overnachting met punten en de helft van het standaard tarief. Meer informatie daarover kun je in dit artikel lezen op InsideFlyer.

Conclusie

T/m 25 juni kun je bij Hyatt punten kopen met een bonus van 30%. Hyatt biedt een paar keer per jaar promoties waarbij je een bonus of korting krijgt bij het aankopen van punten. Deze bonusen variëren meestal tussen de 30% en 40% dus dit is nu niet bepaald een uitzonderlijk goede promo. Toch kan het zinvol zijn om soms punten aan te kopen, zeker als je er nog tekort komt voor een award.

Beeldmateriaal: World Of Hyatt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *