Hyatt past Points & Cash aan per 1 november2 min leestijd

Hyatt Centric Miami Brickell

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hyatt past het Points & Cash tarief aan. Momenteel betaal je een vast bedrag per categorie, maar dit gaat veranderen naar 50% van de Standard rate. Alle veranderingen gaan op 1 november in. Tot die tijd heb je de mogelijkheid om tegen het oude tarief/award chart te boeken.

Hyatt past Points & Cash aan per 1 november

Op dit moment betaal je bij Points & Cash een vast bedrag per categorie:

  1. 2.500 + 50 USD
  2. 4.500 + 55 USD
  3. 6.000 + 75 USD
  4. 7.500 + 100 USD
  5. 10.000 + 125 USD
  6. 12.500 + 150 USD
  7. 15.000 + 300 USD

Vanaf 1 november 2018 blijf je het vast aantal punten betalen, maar ga je in plaats van het vaste bedrag 50% van de Standard Rate for standard rooms. Dit is vaak niet de beste prijs die je kunt boeken, gezien dit bijvoorbeeld niet het tarief is voor World of Hyatt leden of AAA korting. Je betaalt dus vaak meer dan 50%, gezien de Standard Rate vaak de duurste is dat je kunt boeken vergeleken met de best beschikbare tarieven.

Standard Suite

Voor een standaard suite is het ook mogelijk om Points & Cash boekingen te maken. Je betaald hierbij extra punten plus weer 50% van de Standard rate.

Hyatt Standard Suite

Premium Suite

Ook Premium Suites kun je boeken. Je betaalt hier het dubbele aantal punten vergeleken met een standaard kamer. Daarbij betaal je ook weer 50% van de standard rate voor een premium suite. Het verschil qua suite zit vaak in het uitzicht en de grootte.

Hyatt Premium Suite

Je hebt dus nog tot 1 november de tijd om de boekingen te maken tegen het oude tarief. Voor de duurdere hotels zoals op de Malediven is de oude award chart de beste, gezien de prijzen voor een kamer daar vaak duur zijn. Voor goedkope hotels kan de nieuwe award chart wel een betere optie zijn. Gelukkig laat Hyatt dit op tijd weten in plaats van het zonder aankondiging te doen. Hierdoor heb je nog de tijd om een keuze te maken wanneer je wilt boeken. Alle voorwaarden met betrekking tot de bovenstaande wijzigingen/boekingen kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *