World of Hyatt verlaagt vereisten elitestatus 2021

Review Hyatt House Jersey City - Nabij New York City

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

World of Hyatt heeft deze week aangekondigd dat de elitestatus vereisten volgend jaar zullen worden verlaagd. Eerder dit jaar kwam ook Hilton Honors al met een versoepeling van de kwalificatievereisten voor volgend jaar.

Verlaging elitestatus vereisten World of Hyatt 2021

World of Hyatt heeft deze week een aantal positieve veranderingen aangekondigd. In 2020 verlengde World of Hyatt de elitestatus van hun leden al met een jaar. In 2021 zullen elitestatus vereisten met 50% worden verlaagd. Het gaat hierbij om zowel de elite nachten als de base points. Voor alle duidelijkheid gaat het hier om de elitestatus die je in 2021 verdient. Deze is dus geldig tot 2023. Hiermee zien de elitestatus vereisten voor 2021 er als volgt uit:

  • Discoverist: 5 elite nachten of 12.500 base points
  • Explorist: 15 elite nachten of 25.000 base points
  • Globalist: 30 elite nachten of 50.000 base points
Hyatt Regency Amsterdam
World of Hyatt verlaagt elitestatus vereisten in 2021 met 50%.

De verlaging van 50% geldt echter niet voor de Milestone Rewards. Voor een Globalist Suite Upgrade Award heb je dus nog steeds 50 elite nachten nodig. Afgezien daarvan is dit een mooie actie van World of Hyatt. In Nederland kunnen we helaas niet profiteren van alle creditcards. Anders zou het verdienen van elitestatus nog gemakkelijker worden. Het is echter volgend jaar wel mogelijk om met slechts 30 elite nachten de Globalist status te bemachtigen. En dat is één van de beste top tier statussen in de hotel loyalty programma’s als je het mij vraagt.

hyatt, world of hyatt
In 2021 heb je maar 30 nachten nodig voor Globalist status.

Conclusie

World of Hyatt heeft onlangs een aantal positieve veranderingen aangekondigd voor 2021. Zo worden de elitestatus vereisten voor 2021 met 50% verlaagd waardoor je slechts 30 nachten nodig hebt voor de Globalist status. Het is niet vreemd dat loyalty programma’s de kwalificatievereisten verlagen tijdens de epidemie. Het is flink lastiger geworden voor veel mensen om status te verdienen en te behouden. World of Hyatt speelt hier goed op in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *