Alaska MileagePlan nieuwe leden bonus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Alaska MileagePlan heeft op dit moment een promo lopen waarbij je 5.000 bonusmiles kunt verdienen als nieuwe lid. Alaska MileagePlan is een fantastisch programma met een aantal interessante mogelijkheden. Bovendien zal Alaska op 31 maart 2021 toetreden tot de Oneworld alliantie.

Verdien tot wel 5.000 bonusmiles bij Alaska

Momenteel heeft Alaska MileagePlan een promo lopen waarbij je als nieuw lid tot wel 5.000 bonusmiles kunt verdienen. De miles zullen echter niet zomaar worden bijgeschreven op je account. Je dient er namelijk wel iets voor te doen. Nieuwe leden krijgen 2.500 bonusmiles na het maken van een retourvlucht met Alaska. Bij het maken van een tweede retourvlucht kun je nog eens 2.500 miles verdienen. Bij deze promo is het goed om rekening te houden met het volgende:

  • Registratie is verplicht voor 31 december 2020
  • De promo is geldig op reizen t/m 28 februari 2021
  • Je verdient 2.500 miles bij het maken van 1 retourvlucht met Alaska, dat zijn dus 2 segmenten. Je verdient dan nog eens 2.500 miles bij het maken van een tweede retourvlucht, dus ook 2 segmenten
  • Alleen vluchten met Alaska komen in aanmerking. Codeshare vluchten en vluchten met een partnermaatschappij tellen dus niet mee

Alaska, MileagePlan, nieuwe leden bonus

Is het de moeite waard?

Het komt niet vaak voor dat loyalty programma’s een bonus aanbieden aan nieuwe leden. Alaska MileagePlan behoort tot één van de beste frequent flyer programma’s wereldwijd als je het mij vraagt. De 5.000 bonusmiles krijg je echter niet zonder daar iets voor te doen. Deze promo is dus mooi meegenomen als je toch al een aantal vluchten met Alaska op de planning had staan. Of als je nog niet hebt geboekt, is het misschien verstandig om voor Alaska te kiezen i.p.v. bijvoorbeeld American Airlines. Op dit moment zijn er ook twee andere promoties actief waarbij je geen kwalificerende vlucht hoeft te maken:

Alaska Airlines gratis inflight messaging
Verdien tot wel 5.000 bonusmiles bij Alaska (bron: Alaska Air)

Conclusie

Alaska MileagePlan heeft op dit moment een promo lopen waarbij je 5.000 bonusmiles kunt verdienen als nieuwe lid. Hierbij is het wel nodig om een aantal vluchten te maken. Je krijgt 2.500 voor de eerste 2 vluchten met Alaska en vervolgens kun je nog eens 2.500 bonusmiles krijgen voor het tweede retourtje. Deze bonusmiles zijn mooi meegenomen als je voor 28 februari 2021 toch al van plan was om met Alaska Airlines te vliegen. Deze promotie is dus niet voor iedereen.

Uitgelichte afbeelding: Alaska Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *