Qatar Airways Privilege Club nieuwe leden bonus

Airbus A380 van Qatar Airways (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways Privilege Club komt weer met een actie waarbij je als nieuw lid een mooi aantal bonusmiles binnen kunt slepen. Gister schreven we al over Aegean Miles&Bonus die met een soortgelijke actie komt. In tegenstelling tot de vorige actie, die Qatar Airways in september aanbood, kun je bij deze actie niet kiezen uit twee varianten.

Qatar Airways Privilege Club nieuw leden bonus

Op dit moment biedt Qatar Airways Privilege Club haar nieuwe leden 7.500 bonusmiles en 50 Qpoints aan. Voor deze actie is het nodig om je te registreren met promocode OALQ320T12 waarna je vervolgens het volgende aantal bonusmiles en Qpoints krijgt:

  • 2.500 bonusmiles na het aanmaken van een account bij de Privilege Club
  • 5.000 bonusmiles en 50 Qpoints na het maken van je eerste Qatar Airways vlucht

Qatar Airways, Privilege Club

Bij dit aanbod dien je rekening te houden met het volgende:

  • Registratie voor dit aanbod is open t/m 31 december 2020
  • Je kunt reizen t/m 31 maart 2021
  • Na het maken van je Qatar Airways vlucht worden de 5.000 bonusmiles en 50 Qpoints binnen 30 dagen bijgeschreven
  • Dit dient een betaalde vlucht te zijn (geen award vlucht dus) en moet worden uitgevoerd en verkocht door Qatar Airways

Zoals we al eerder schreven op InsideFlyer, vervallen Qatar Airways miles pas drie jaar nadat ze zijn bijgeschreven. In onderstaande afbeelding kun je zien hoeveel Qpoints je nodig hebt om je te kwalificeren voor een elitestatus.

Qatar Airways, Privilege Club

Zoals je kunt zien heb je voor Silver status 150 Qpoints nodig. Met 50 Qpoints ben je dus al een mooi eind op weg. Binnen de Oneworld alliantie zijn er natuurlijk wel betere programma’s te vinden. Toch is het zinvol om deze bonus mee te pakken, aangezien we nooit weten wat de toekomst ons brengt. Dit aanbod kan ook mooi uitpakken voor degenen die zich aan willen melden voor het Qatar Airways frequent flyer programma voor studenten. Een vereiste hiervan is dat je ook lid moet zijn van de Privilege Club.

Qatar Airways Privilege Club komt met Student Club (Bron: Qatar Airways)
Qatar Airways Privilege Club komt met Student Club (Bron: Qatar Airways)

Conclusie

Qatar Airways Privilege Club biedt 2.500 bonusmiles aan als welkomstbonus voor nieuwe leden. Hiervoor zijn geen verdere vereisten voor nodig. Daarnaast krijg je nog eens 5.000 bonusmiles en 50 Qpoints na het maken van je eerste Qatar Airways vlucht. Dit is een mooi aanbod, zeker als je je ook wilt aanmelden voor het Qatar Airways frequent flyer programma voor studenten.

Uitgelichte afbeelding: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *