Qatar Airways komt met loyalty programma voor studenten2 min leestijd

Qatar Airways Privilege Club komt met Student Club (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De jeugd heeft de toekomst, dat moet Qatar Airways hebben gedacht. De maatschappij uit Qatar komt namelijk met een uitbreiding van het loyalty programma speciaal voor studenten. De zogenaamde Student Club wordt onderdeel van Qatar Airways Privilege Club. Studenten krijgen vanaf nu bijvoorbeeld gratis extra bagage en worden beloond als zij afstuderen met een hoger deelnemersniveau binnen Privilege Club.

Student Club

Het nieuwe onderdeel van Qatar Airways Privilege Club krijgt dus de simpele maar effectieve naam ‘Student Club’. Alle studenten tussen 18-30 jaar kunnen deelnemen door zich gratis in te schrijven.

Studenten krijgen dan tot 20% korting op vluchten geboekt bij Qatar Airways. Voor de eerste vlucht geldt een korting van 10%. De tweede vlucht 15% en voor de derde vlucht geldt een korting van 20%. De geboekte vluchten kennen extra flexibiliteit, zoals de mogelijkheid om kosteloos de reisdata te wijzigen. Daarnaast krijgen Burgundy Student Club deelnemers 10kg gratis extra bagagetoelage. Studenten mogen ook gratis gebruik maken van Super WiFi aan boord. Tot slot krijg je als bij afstuderen nog een mooie ‘bonus’: een gratis upgrade naar het volgende deelnemersniveau binnen Qatar Airways Privilege Club. Je kunt alle voorwaarden hier nalezen.

Qatar Airways Privilege Club komt met Student Club (Bron: Qatar Airways)

Qatar Airways is overigens niet de enige airline met een dergelijk initiatief. Malaysian Airlines biedt al langere tijd vergelijkbare voordelen aan studenten binnen het MH Explorer programma.

Extra Qmiles verdienen

Op basis je deelnemersniveau kun je natuurlijk altijd bonusmiles verdienen. Maar om de wereldwijde studentenpopulatie verder te binden biedt Qatar nog een promotie. Als je namelijk een medestudent werft als nieuwe Student Club deelnemers, dan verdien je nog eens 5.000 extra Qmiles.

Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker, Group CEO van de Qatar Airways Group, zegt over de nieuwe Student Club het volgende:

“Onze gloednieuwe Student Club is speciaal ontworpen om aan de behoeften van studenten te voldoen. Reizen is een essentieel onderdeel van hun leven, omdat velen ervoor kiezen om in het buitenland te studeren gedurende hun hele universitaire opleiding of een semester. We weten ook dat de vakanties aan de universiteit een ideale gelegenheid zijn voor studenten om familie en vrienden te bezoeken of gewoon om de wereld te ontdekken. We hebben geluisterd naar de behoeften van onze huidige studenten-passagiers en helpen hen graag om hoge hoogtes te bereiken met onze Student Club”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *