Qatar Airways Privilege Club QMiles langer geldig

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Privilege Club, het loyaliteitsprogramma van Qatar Airways, past de geldigheidsduur van gespaarde miles aan. QMiles zijn nu 36 maanden geldig en de geldigheidsduur wordt met elke activiteit (sparen óf besteden) verlengd. Vroeger verliepen miles 36 maanden nadat ze verdiend waren, ongeacht activiteit. Al met al een zeer positieve wijziging dus. Zeker voor de minder frequente reiziger, of als je juist doorspaart voor een duurdere redemption. De meeste loyaliteitsprogramma’s hanteren ook een geldigheidsduur van het gespaarde saldo dat met activiteit verlengd wordt.

Qatar Airways Privilege Club

Akbar al Baker, CEO van de Qatar Airways Group:

“Bij Qatar Airways zetten we ons in om onze passagiers de beloofde vijfsterren service te bieden en de Privilege Club speelt daarbij een belangrijke rol. We willen onze meest loyale klanten belonen met vrijgevigheid en flexibiliteit. Daarom beginnen we met een redesign van de Privilege Club die onze leden en hun behoeften centraal stelt. Het verbeterde beleid om Qmiles te gebruiken is de eerste grote stap om ons loyaliteitsprogramma te verfijnen met interessante nieuwe initiatieven om naar uit te kijken in de komende maanden.”

Er lijken dus meer wijzigingen aan te komen bij Privilege Club, dat sinds 2000 bestaat. Als je nog geen lid bent heeft Privilege Club een promotie lopen voor nieuwe leden waarbij je bonus QMiles kan verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *