Qatar Airways Privilege Club nieuwe leden bonus

Airbus A380 van Qatar Airways (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways Privilege Club heeft op dit moment weer een actie lopen waarbij nieuwe leden bonusmiles kunnen krijgen. In tegenstelling tot de vorige actie, kun je deze keer kiezen uit twee varianten. Welke variant het beste voor jou is, hangt af van je reisplannen.

Variant #1: Ontvang tot wel 7.500 aan bonusmiles

Qatar Airways biedt het volgende aantal bonusmiles aan voor nieuwe leden die zich registreren met promocode JOIN2020:

  • 2.500 miles voor registreren
  • 5.000 miles en 50 Qpoints voor je eerste vlucht met Qatar Airways in business of first class (wordt bijgeschreven 15 dagen na het maken van de vlucht)

Je kunt je registreren voor dit aanbod t/m 30 september 2020 en voor reizen t/m 10 december 2020.

Variant #2: Ontvang tot wel 10.000 aan bonusmiles

Voor de tweede variant biedt Qatar Airways Privilege Club het volgende aantal bonusmiles aan voor nieuwe leden die zich registreren met promocode PREMIUM920:

  • 5.000 miles voor registreren
  • 5.000 miles voor je eerste vlucht met Qatar Airways in business of first class (wordt bijgeschreven 15 dagen na het maken van de vlucht)

Je kunt je registreren voor dit aanbod t/m 20 september 2020 en voor reizen t/m 30 juni 2021.

Welk aanbod is beter?

Welk aanbod beter is, hangt totaal af van je reisplannen. Als je op dit moment nog geen reisplannen in het vooruitzicht hebt, is het tweede aanbod beter. Als je van plan bent om de komende maanden al te gaan reizen en wil je voor status gaan, dan is het eerste aanbod beter. Om status te behalen binnen het Privilege Club programma, moet je aan de volgende eisen voldoen:

Qatar Airways miles vervallen pas als er binnen 3 jaar geen activiteit op je account is. Een activiteit kan al bestaan uit het bijschrijven of inwisselen van miles. Ook het kopen van miles telt mee als activiteit om de geldigheidsduur van je miles te verlengen. Deze regel heeft Qatar Airways onlangs toegepast.

Qatar Airways QSuite A350-1000
Verdien bonusmiles na aanmelding bij de Privilege Club en na het maken van een vlucht met Qatar Airways.

Conclusie

Qatar Airways heeft weer een actie lopen waarbij nieuwe leden bonusmiles krijgen nadat zij een account hebben aangemaakt bij Privilege Club. Je krijgt zelfs nog extra bonusmiles na het maken van je eerste vlucht met Qatar Airways. Bij deze actie heb je de keuze uit twee varianten en welke variant het beste voor je is, hangt af van je reisplannen. Hierbij moet wel gezegd worden dat Qatar Airways Privilege Club nu niet bepaald het beste programma is binnen Oneworld om miles te besteden. Persoonlijke geef ik liever de voorkeur aan AAdvantage of de Executive club van British Airways, maar dit hangt ook weer af van je persoonlijke voorkeuren natuurlijk. Meer informatie over het Qatar Airways Privilege Club programma kun je in dit artikel lezen.

Beeldmateriaal: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *