Tijdelijke Emirates First Class lounge faciliteit in Dubai Terminal 3

emirates business class lounge concourse B terminal 3 dubai

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Net als vele andere maatschappijen start Emirates langzaam haar netwerk weer op. Inmiddels vliegt Emirates naar zo’n 85 bestemmingen wereldwijd, waaronder Amsterdam, Brussel en Frankfurt. Voor premium klasse passagiers heeft de airline verschillende services, zoals de chauffeursdienst, weer hervat met de nodigde voorzorgsmaatregelen. Op thuisbasis Dubai International Airport is ook weer een lounge beschikbaar. Doordat er nog steeds veel minder reizigers zijn dan normaal, is voorlopig maar één lounge open: de Business Class lounge in Concourse B. Alle passagiers die loungetoegang hebben, waaronder Skywards elite leden, kunnen van deze lounge gebruik maken. Voor Emirates First Class passagiers en Skywards Platinum leden is er binnen de Business Class lounge nu ook een apart gebied met extra faciliteiten.

Tijdelijke First Class lounge faciliteit

Reizigers met een Emirates First Class ticket of met Skywards Platinum status in elke reisklasse worden vanaf de ingang van de Business Class lounge begeleid naar een aparte zone van de lounge, bij de Moët & Chandon bar.

emirates business class lounge concourse B terminal 3 dubai

Hier zijn meer faciliteiten beschikbaar. Zo is er een à la carte menu terwijl in de Business Class sectie een buffet is (waar personeel in verband met hygiëne nog steeds serveert). Ook het drankaanbod is uitgebreider. Passagiers die gebruik willen maken van de inbegrepen 15-minuten spa behandelingen kunnen dat ook weer doen. Maar nu in de Timeless Spa van het Dubai International Airport hotel in plaats van in de lounge.

Bezoekers van de lounge moeten een mondmasker dragen, behalve bij het eten en drinken. Emirates geeft aan dat elke tafel, stoel en wasruimte na gebruik wordt gereinigd. Kranten en magazines zijn vooralsnog niet beschikbaar net als dekens en kussens in de lounge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *