Emirates heropent lounge op Dubai Airport

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf 1 juli is er weer een lounge beschikbaar voor premium passagiers van Emirates op de thuisbasis Dubai. De maatschappij heropent de lounge in Concourse B van Terminal 3. Hier kunnen alle in aanmerking komende passagiers – reizigers in First en Business Class, en Skywards Platinum, Gold en Silver leden – nu terecht. De heropening van de lounge volgt op het openstellen van Dubai voor inkomende reizigers en het hervatten van steeds meer vluchten door Emirates, waaronder de verbinding naar Amsterdam. De maatschappij verwacht binnenkort ook andere lounges op Dubai International Airport en andere luchthavens wereldwijd te kunnen heropenen.

emirates business class lounge concourse B terminal 3 dubai

Aanpassingen aanbod Emirates Lounge

Vanzelfsprekend heeft Emirates verschillende maatregelen genomen om de hygiëne en gezondheid van reizigers te waarborgen. Zo is de toegang voortaan geregeld via biometrische poortjes om contact te verminderen. Eenmaal binnen biedt de meer dan 9000 vierkante meter van de lounge genoeg ruimte. De zitcapaciteit is gereduceerd om voor meer afstand te zorgen. Na elke gast worden de stoelen ontsmet. Net als in de rest van de luchthaven is het dragen van een mondmasker verplicht.

Een andere zeer merkbare verandering, is het aanbod eten en drinken. De reguliere buffetten zijn niet meer beschikbaar. In plaats daarvan worden hapjes en maaltijden aangeboden in een afgesloten maaltijdbox. Drankjes worden in flessen voor eenmalig gebruik geserveerd. Wijn en champagne, geserveerd uit gedeelde flessen, zijn tijdelijk niet beschikbaar.

Ook Chaffeur Drive Service weer beschikbaar

Reizigers in First en Business Class kunnen ook weer gebruik maken van de chaffeurservice in Dubai en andere steden wereldwijd. Ook hier wordt de auto voor en na elk gebruik grondig gereinigd. Het aantal reizigers per voertuig is nu beperkt tot drie. Maak je gebruik van de chauffeur drive in Dubai dan moet je ook in de auto een mondmasker dragen.  

Afb.: Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *