SWISS komt met nieuwe First Class amenity kit2 min leestijd

De nieuwe First Class cabine in de SWISS Airbus A340 (Bron: SWISS)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Zwitserse nationale maatschappij SWISS International Airlines komt met een nieuwe amenity kit voor haar First Class passagiers. De nieuwe First Class amenity kits zijn ontworpen in samenwerking met het luxe merk Zimmerli of Switzerland. Eerder kwam Air France ook al met een nieuwe amenity kit én nieuwe menu’s voor de La Première cabine.

SWISS First Class

First Class is de duurste en meest luxe vorm van reizen in de commerciële passagiersluchtvaart. En dan mag je natuurlijk ook wel wat verwachten tijdens je reis. Vaak is er bijvoorbeeld een apart terminalgebouw voor de check-in, security en paspoortcontrole van deze passagiers. Uiteraard is ook een lounge waar je helemaal in de watten gelegd wordt.

Aan boord mag het de First Class passagier natuurlijk ook aan niets ontbreken. En SWISS speelt daarop in met nieuwe amenity kits. De maatschappij werkte hiervoor samen met het luxe modemerk Zimmerli of Switzerland. Maar SWISS vroeg ook haar eigen First Class passagiers om hun mening over de huidige amenity kits. Als resultaat zijn er nu 4 nieuwe kits beschikbaar, naast de 2 huidige ‘standaard’ First Class kits. Zo is er keuze uit bijvoorbeeld een schoudertas of een speciale hoes voor een tablet.

Nieuwe First Class amenity kits SWISS

Maar wat zit er in de nieuwe kits? De inhoud lijkt dan weer redelijk standaard. Je vindt in de kit onder meer een tandenborstel met tandpasta en gezichts- en handcrème van het merk Soeder, sokken en slippers. Verder krijgen passagiers op verzoek nog een luxe draagtas.

Nieuwe First Class amenity kits SWISS

Snoozen op grote hoogte

Tijdens een lange vlucht wil je waarschijnlijk ook wat uurtjes slaap pakken. In de First Class van SWISS kan dat vanaf volgende maand in nieuwe luxe Zimmerli pyjamas. Er is zowel een variant met lange als korte mouwen. En je hebt de keuze uit diverse kleuren. Naast de pyjama krijgen passagiers dus ook Rohner sokken, VIU verzorgingsproducten en Ricola kruidensnoepjes (ja je leest het goed). Slapen op grote hoogte was nog nooit zo comfortabel als we SWISS mogen geloven.

De nieuwe kits en pyjama’s zijn vanaf volgende maand beschikbaar.

Nieuwe pyjamas van SWISS First Class

SWISS biedt op al haar long haul toestellen de First Class cabine aan. Dit betreft de Airbus A330-300, A340-300 en Boeing 777-300ER. Voor alle long haul vliegtuigtypes geldt dat de First Class cabine 8 zitplaatsen telt. Meer over de vloot van SWISS lees je hier.

Nieuwe First Class amenity kits SWISS

Bron foto’s: SWISS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *