Air France introduceert nieuwe First Class amenity kit1 min leestijd

Cellars in the Sky Awards uitgereikt voor beste wijnen en champagnes aan boord

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Air France introduceert deze maand de nieuwe First Class (La Première) amenity kit. Passagiers die vanaf Amsterdam Airport Schiphol reizen naar Parijs en daar overstappen op een vlucht in La Premiere, kunnen ook kosteloos gebruik maken van het VIP Centre op de Nederlandse luchthaven.

Air France – First Class cabine aan boord

Air France heeft aan boord van haar Boeing 777-300ER toestellen een First Class cabine staan. Deze cabine noemt de luchtvaartmaatschappij ook wel La Première. Dit is de meest exclusieve cabine aan boord. Op Parijs Charles de Gaulle kunnen reizigers profiteren van een exclusieve First Class lounge, persoonlijke begeleiding tijdens de reis en een privé transfer naar het vliegtuig.

De stoelen in deze cabine staan in een 1-2-1 opstelling. Er is maar een rij geïnstalleerd in deze cabine. Iedere stoel kan volledig plat en is ook voorzien van een gordijn voor extra privacy. Het is ook mogelijk om de gehele cabine te boeken voor een vlucht. Op die manier reis je exclusief in deze cabine aan boord van de Franse luchtvaartmaatschappij.

Nieuwe bestemming en gerechten in La Première Air France

Nieuwe amenity kit aan boord

Deze maand is de nieuwe amenity kit beschikbaar voor reizigers in de La Premiere cabine. De kit is gemaakt van leer en bevat alles wat nodig is voor een verfrist en herstellend gevoel tijdens de vlucht. Er is keuze uit twee kenmerkende kleuren, namelijk Air France rood en parelgrijs.

In de kit zijn een reeks Sisley gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten te vinden. Daarnaast krijgen passagiers ook andere accessoires zoals een houten kam, oordopjes, een nachtmasker en een La Première-pen. De luchtvaartmaatschappij werkt al geruime tijd samen met Sisley.

Air France nieuwe amenity kit First Class La Premiere Januari 2024

Afbeeldingen ©AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *