Air France beperkt First Class award tickets nog verder1 min leestijd

Nieuwe bestemming en gerechten in La Première Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Onlangs heeft luchtvaartmaatschappij Air France haar nieuwe en verbeterde versie van de First Class cabine gepresenteerd. Om die reden zijn er meer restricties doorgevoerd om een award ticket te boeken in deze cabine.

Air France beperkt First Class award tickets

De First Class cabine wordt ook wel de La Première cabine genoemd bij de luchtvaartmaatschappij. Sinds 2019 is het alleen mogelijk om een award ticket te boeken in deze luxueuze cabine als je minimaal een Flying Blue Gold status hebt. Sindsdien zijn de tarieven ook al een paar keer verhoogt.

Vanaf 1 januari 2023 kunnen alleen Flying Blue Platinum en Ultimate leden nog een award ticket boeken voor de La Première cabine. Flying Blue Gold leden komen dan niet meer in aanmerking.

La Premiere Air France First Class Menu November 2022
La Premiere Air France First Class Menu November 2022

Daarnaast zal het aantal beschikbare tickets ook verder beperkt worden. Vanaf begin januari is er maximaal één award ticket beschikbaar in First Class per vlucht. Hierdoor is het dus niet meer mogelijk om voor meerdere personen een award ticket te boeken op dezelfde vlucht. Samenreizen in La Première kan dan alleen nog als je een regulier ticket koopt.

Alle bestaande reserveringen blijven ongewijzigd. Voor alle reserveringen die na 1 januari 2023 worden gewijzigd gelden de nieuwe restricties. Kom je nog net wat miles te kort, dan kun je nu ook Flying Blue miles kopen met 100% bonus.

Air France Best Seat Guide - La Premiere

Afbeeldingen ©AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *