InsideFlyer Advent Calendar #2: Win £ 100 TopCashBack tegoed2 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar 2022

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is vandaag 2 december en dus dag 2 van de InsideFlyer Advent Calendar 2022. Vandaag mogen we in samenwerking met onze partner TopCashBack een mooie cashback credit van £ 100 weggeven, omgerekend € 116. Win jij straks £ 100 cashback credit van TopCashBack? Lees dan snel verder!

InsideFlyer Advent Calendar

Elk jaar maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de InsideFlyer Advent Calendar periode. Vanaf gisteren tellen we weer af naar kerst. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op leuke prijzen. Welke prijzen dat zijn? Check dagelijks onze website en socials en klik op de link in het artikel om te registeren voor deelname.

Maak kans op £ 100 TopCashBack tegoed

Er zijn een aantal cashback website waar je een tegoed kunt verdienen op je uitgaven. Deze sites geven de commissie die zij normaliter verdienen op jouw uitgaven terug in de vorm van een tegoed. Onze vrienden van InsideFlyer.co.uk raden het Britse TopCashBack aan, dat ook voor Nederlandse en Belgische gebruikers toegankelijk is. TopCashBack werkt met tientallen retailers en merken samen, dus er is heel wat om uit te kiezen.

In samenwerking met onze partner TopCashBack mogen we vandaag dan ook een cashback tegoed van £ 100 weggeven!

InsideFlyer Advent Calendar TopCashBack

Zo doe je mee

Deelname aan de InsideFlyer Advent Calendar giveaway van vandaag is simpel. Als je nog geen lid bent van TopCashBack, meld je dan hier aan. Je krijgt dan sowieso gratis £ 15 credit als je een uitgaven van minimaal dat bedrag doet. Je krijgt dus eigenlijk £ 15 korting op je eerstvolgende aankoop.

Klik vervolgens op onderstaande button of ga via deze link naar de registratiepagina. Vul je naam en e-mailadres in en bevestig je deelname via de e-mail die je ontvangt. Het is ook vandaag weer mogelijk om je winkansen te verhogen door de actie via de registratiepagina te delen met vrienden en bekenden.

InsideFlyer Advent Calendar

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. Voor deelname aan de TopCashBack giveaway is het wel verplicht om een gratis account aan te maken. Deze giveaway is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 30 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. Deelname is één keer per dag mogelijk.

Door deel te nemen aan deze actie gaat je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt jezelf natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten of beperkingen van derden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *