InsideFlyer Advent Calendar 2022: Win fantastische prijzen2 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar 2022

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is alweer december en dat betekent dat we traditioneel onze InsideFlyer Advent Calendar promotie starten. Elke dag van 1 december tot 24 december maak je kans op toffe reisprijzen. Check dus elke dag de website en onze socials.

Dit kun je winnen

Gedurende de InsideFlyer Advent Calendar periode zijn er weer heel wat toffe prijzen te winnen. In samenwerking met onze partners maak je namelijk kans op gadgets en mooie ervaringen die elke reiziger zullen bekoren. De waarde van de prijzen loopt flink op. Wat de prijzen precies zijn zullen we echter nog niet verklappen. Dat lees je dagelijks op onze website en socials. Hieronder een overzicht van de prijzen die we tot dusver gaan weggeven:

Zo werkt de InsideFlyer Advent Calendar

Elke dag van donderdag 1 december tot zaterdag 24 december 2022 openen we weer een deurtje van de InsideFlyer Adventskalender. We geven heel wat mooie prijzen weg die jou als reisliefhebber zeker zullen aanspreken. Zorg dat je dagelijks onze site en socials checkt om deel te kunnen nemen. In het artikel vind je namelijk de link om je in te schrijven. Je ontvangt daarna dagelijks een e-mail met de aankondiging van de nieuwe prijs. Super handig!

Je kan eenmaal per dag meedoen, maar het is mogelijk om je kansen te verhogen. Bijvoorbeeld door je persoonlijke link met vrienden en bekenden te delen of door ons YouTube kanaal te volgen. Aan het einde van de promotieperiode zullen we de winnaars trekken. De winnaars krijgen natuurlijk persoonlijk contact om hun prijs te verzilveren.

InsideFlyer Adventskalender

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *