InsideFlyer Advent Calendar #3: Win 2 FC Bayern München voetbalkaartjes2 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar 2022

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is alweer zaterdag 3 december en dus de derde dag van de InsideFlyer Advent Calendar 2022! Vandaag mogen we in samenwerking met onze partner Qatar Airways een mooie giveaway doen voor de echte voetballiefhebbers. Wil jij kans maken op twee voetbalkaartjes voor een wedstrijd van FC Bayern München? Lees dan snel verder!

InsideFlyer Advent Calendar

Elk jaar maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de InsideFlyer Advent Calendar periode. Vanaf 1 december tellen we weer af naar kerst. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op leuke prijzen. Welke prijzen dat zijn? Check dagelijks onze website en socials en klik op de link in het artikel om te registeren voor deelname.

Maak kans op 2 FC Bayern München voetbalkaartjes

Vandaag staat de prijs in het teken van voetbal! Achter het derde deurtje vind je twee kaartjes voor een wel heel bijzondere voetbalwedstrijd. Als je wint ga je namelijk in de Allianz Arena in München een wedstrijd van de vermaarde club bekijken. De exacte datum zal in overleg met de winnaar worden geprikt.

In samenwerking met onze partner Qatar Airways mogen we vandaag dan ook twee voetbalkaartjes voor een wedstrijd van FC Bayern München weggeven! Qatar Airways is al sinds 2018 Platinum Partner van FC Bayern München en heeft dan ook een lange relatie met de Bundesliga club. Het logo van QR is ook zichtbaar op de shirts van de spelers.

Deze Boeing 777-300 van Qatar Airways laat zien hoe toegewijd de airlines is aan sport (Bron: Qatar Airways)

Zo doe je mee

Deelname aan de InsideFlyer Advent Calendar giveaway van vandaag is simpel. Klik op onderstaande button of ga via deze link naar de registratiepagina. Vul je naam en e-mailadres in en bevestig je deelname via de e-mail die je ontvangt. Het is ook vandaag weer mogelijk om je winkansen te verhogen door bijvoorbeeld de actie via de registratiepagina te delen met vrienden en bekenden.

InsideFlyer Advent Calendar

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. Deze giveaway is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 30 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. Deelname is één keer per dag mogelijk.

Door deel te nemen aan deze actie gaat je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt jezelf natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten of beperkingen van derden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *