InsideFlyer Advent Calendar #4: Win loungetoegang voor twee personen2 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar 2022

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

We sluiten het weekend vandaag af met weer een mooie giveaway van de InsideFlyer Advent Calendar 2022! Vandaag mogen we in samenwerking met onze partner Holiday Extras weer een mooie giveaway doen. Deze zal zeker in de smaak vallen bij frequent travelers. Wil jij met deze InsideFlyer Advent Calendar giveaway kans maken op loungetoegang voor twee personen tijdens je volgende trip? Lees dan snel verder!

InsideFlyer Advent Calendar

Elk jaar maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de InsideFlyer Advent Calendar periode. Vanaf begin december tellen we elke dag weer af naar kerst. Dat betekent dat je dagelijks kans maakt op toffe reisprijzen. Welke prijzen dat precies zijn? Check deze maand elke dag onze website en socials en klik op de link in het artikel om te registeren voor deelname.

Maak kans op loungetoegang voor twee personen

In samenwerking met onze partner Holiday Extras mogen we vandaag twee toegangsbewijzen weggeven voor loungetoegang! Je hebt keuze uit alle lounges uit het portfolio van Holiday Extras. Denk bijvoorbeeld aan de Diamond Lounge op Brussels Airport (zie onderstaande foto), de Hugo Junkers Lounge op Düsseldorf Airport of de Aspire Lounge op Schiphol. Normaal betaal je hiervoor al snel € 60.

Review: Diamond Lounge Gates A, Brussels Airport

Zo doe je mee

Deelname aan de InsideFlyer Advent Calendar giveaway van vandaag is simpel. Klik op onderstaande button of ga via deze link naar de registratiepagina. Vul je naam en e-mailadres in en bevestig je deelname via de e-mail die je ontvangt. Het is ook vandaag weer mogelijk om je winkansen te verhogen door de actie via de registratiepagina te delen met vrienden en bekenden.

InsideFlyer Advent Calendar

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. Deze giveaway is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 30 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. Deelname is één keer per dag mogelijk.

Door deel te nemen aan deze actie gaat je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt jezelf natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten of beperkingen van derden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *