Aspire lounges op Schiphol langer open1 min leestijd

De Aspire Lounge 41 op Schiphol (Bron: Executive Lounges)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Aspire Lounge No.26 en Aspire Lounge No.41 zijn vanaf deze week weer langer open. Deze lounges kun je bezoeken met bijvoorbeeld een Priority Pass of als je een Business class ticket hebt bij een groot aantal luchtvaartmaatschappijen. Ook de Aspire Lounge op Eindhoven Airport heeft onlangs haar openingstijden verruimd.

Aspire lounges op Schiphol tot 21:00 uur open

De No. 26 Lounge is er voor passagiers die reizen binnen het Schengen gebied. Deze lounge kun je dus bijvoorbeeld bezoeken als je reist naar Oslo, Berlijn of Parijs. De No.41 Lounge is er voor passagiers met een intercontinentale vlucht of buiten het Schengen gebied, bijvoorbeeld naar Dubai of Londen.

Beide lounges zijn vanaf deze week iedere dag open tussen 06:00 en 21:00 uur. Je kunt tot 20:30 uur de lounge betreden, daarna is dit niet meer mogelijk. Als je de lounge wil betreden met een Priority Pass dan is dat op basis van beschikbaarheid. Dit is dus niet altijd mogelijk, helemaal nu de British Airways lounge gesloten is en de in aanmerking komende passagiers gebruik mogen maken van de No. 41 lounge.

Je kunt toegang krijgen tot beide lounges op verschillende manieren. Heeft de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt een overeenkomst met deze lounge, dan krijg je toegang als je Business class vliegt. In veel gevallen krijg je ook toegang met een elite status binnen het loyaliteitsprogramma van de luchtvaartmaatschappij. Daarnaast kun je de lounge betreden als je klant bent van ABN AMRO Mees Pierson. Ook Priority Pass leden kunnen gebruik maken van de lounge.

Naast de twee Aspire lounges op Schiphol zijn er meer lounges waar je eventueel gebruik van kunt maken. Zo zijn er twee KLM Crown Lounges, drie Privium Lounges en een Star Alliance lounge.

Verbouwing KLM Crown Lounge 52 vordert vlot
KLM Crown Lounge 52 op Schiphol

Afbeelding ©Schiphol/ExecutiveLounges/KLM

Reacties

 1. Jeroen zegt

  “Daarnaast kun je de lounge betreden als je klant bent van ABN AMRO Preferred Banking en ING Private Banking.”

  ABN AMRO Preferred en Private banking had deze ‘perk’ toch juist afgeschaft een jaar of zelfs twee geleden?

 2. Jeroen zegt

  “Daarnaast kun je de lounge betreden als je klant bent van ABN AMRO Preferred Banking en ING Private Banking.”

  Volgens mij is deze informatie maar gedeeltelijk juist…

  ABN AMRO Meespierson klanten (Private banking tak van ABN AMRO) zijn welkom, maar ABN AMRO Preferred Banking klanten niet meer. ING Private banking klanten is onduidelijkheid over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *