Review: Aspire Lounge 26 Schengen Schiphol

Aspire Lounge 26 Schengen Amsterdam Schiphol

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen maart opende Star Alliance haar eigen lounge in het Schengen gebied van Schiphol. Tegelijkertijd opende ook een nieuwe locatie van de Aspire lounge. Voorheen was dit de enige niet-KLM lounge in het Schengen gebied waar bijna alle non-SkyTeam airline gebruik van maakten. Met de splitsing van de Star Alliance leden en andere airlines is er meer loungeruimte beschikbaar. De Aspire lounge is ook tegen betaling toegankelijk en voor leden van bijvoorbeeld Priority Pass. Ik had via Loungebuddy toegang aangeschaft voor deze review.

Locatie

In Lounge 1 volg je de borden naar Airline Lounge 26. Voorbij de KLM Crown Lounge neem je de trap of lift omhoog. Vervolgens is de ingang van de Aspire lounge rechts, die van de Star Alliance links.

Aspire Lounge 26 Schengen Amsterdam Schiphol

Ruimte

De lounge bestaat uit één grote, moderne ruimte met verschillende soorten zetels. Aan de zijkant zijn er stoelen met uitzicht op het Panorama terras.

Deze diashow vereist JavaScript.

Achterin de lounge zijn de nette toiletten. Verder zijn er ook nog werkplekken.

Aspire Lounge 26 Schengen Amsterdam Schiphol

Catering

Links bij de ingang is het hoofdbuffet en bar. Er zijn een paar sterke dranken, wijn, biertap, sappen, koffieautomaat en softdrinkmachine aanwezig. Even verder was het ontbijtaanbod. Dit was vrij simpel met wat broodjes, croissants en beleg, fruitsalade en wat warme opties zoals pannenkoeken.

Deze diashow vereist JavaScript.

In de lounge waren nog enkele andere hoekjes met drinken aanwezig.

Aspire Lounge 26 Schengen Amsterdam Schiphol

Conclusie

De nieuwe Aspire lounge is een hele verbetering vergeleken met de oude lounge. Tijdens mijn bezoek was er meer dan voldoende zitruimte. Het aanbod eten en drinken is redelijk voor Schiphol.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *