InsideFlyer Advent Calendar #5: Win een Luxury Flight Club Gold Membership2 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar 2022

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nieuwe week, nieuwe giveaway met de InsideFlyer Advent Calendar 2022! Vandaag mogen we in samenwerking met onze partner Luxury Flight Club weer een top giveaway doen. Ben jij ook altijd op zoek naar de beste deals voor vliegtickets? Dan is het Luxury Flight Club Gold Membership zeker iets voor jou! En laat dat nu precies de prijs van vandaag zijn.

InsideFlyer Advent Calendar

Elk jaar maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de InsideFlyer Advent Calendar periode. Vanaf begin december tellen we elke dag weer af naar kerst. Dat betekent dat je dagelijks kans maakt op toffe reisprijzen. Welke prijzen dat precies zijn? Check deze maand elke dag onze website en socials en klik op de link in het artikel om te registeren voor deelname.

Maak kans op een Luxury Flight Club Gold Membership

Niet iedereen houdt ervan het internet af te moeten struinen om de beste vliegticket deals te vinden. Het team van Luxury Flight Club maakt hier echter een sport van en vindt voor jou de beste deals in Business Class en zelfs First Class! Je kunt je gratis aanmelden voor Luxury Flight Club, maar met een Gold Membership heb je meer voordelen. Zo ontvang je als eerste de deals en kun je ze direct vanuit de Newsletter boeken.

Luxury Flight Club Gold Membership benefits

In samenwerking met onze partner Luxury Flight Club mogen we vandaag dan ook vier Gold Memberships weggeven voor een duur van 12 maanden. Dit lidmaatschap kost normaal € 99 per jaar.

Zo doe je mee

Deelname aan de InsideFlyer Advent Calendar giveaway van vandaag is simpel. Klik op onderstaande button of ga via deze link naar de registratiepagina. Vul je naam en e-mailadres in en bevestig je deelname via de e-mail die je ontvangt. Het is ook vandaag weer mogelijk om je winkansen te verhogen door de actie via de registratiepagina te delen met vrienden en bekenden.

InsideFlyer Advent Calendar

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. Deze giveaway is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 30 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. Deelname is één keer per dag mogelijk.

Door deel te nemen aan deze actie gaat je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt jezelf natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten of beperkingen van derden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *