InsideFlyer Advent Calendar #10: Win een BAGTAG Flex3 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar 2022

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is alweer 10 december en dat betekent dat we het tiende deurtje van de InsideFlyer Advent Calendar 2022 mogen openmaken. Vandaag mogen we in samenwerking met onze partner BAGTAG een wel heel handige reisgadget weggeven. Win jij vandaag de BAGTAG Flex? Maak dan snel het deurtje open!

InsideFlyer Advent Calendar

Elk jaar maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de InsideFlyer Advent Calendar periode. Vanaf vandaag tellen we weer af naar kerst. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op leuke prijzen. Welke prijzen dat zijn? Check dagelijks onze website en socials en klik op de link in het artikel om te registeren voor deelname.

Vandaag maak je kans op een BAGTAG Flex

De prijs van vandaag is een reisgadget die elke frequent flyer aan zal spreken. Het inmiddels bekende BAGTAG zorgt voor een revolutie in het reizen met ruimbagage. In plaats van lang in de rij te staan bij de incheckbalie, verloopt het inchecken comfortabel op de bank, en op de luchthaven lever je alleen je bagage in bij de drop-off balie.

Je laadt gemakkelijk het digitale bagagelabel in de BAGTAG Flex via de BAGTAG app. Vervolgens bevestig je de BAGTAG aan je ruimbagage en that’s it! Je hoeft alleen nog maar je bagage af te geven op de luchthaven. BAGTAG werkt samen met heel wat airlines, waaronder KLM, China Southern, Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Air Dolomiti en sinds kort ook Alaska Airlines.

In samenwerking met onze partner BAGTAG mogen we vandaag dan ook een BAGTAG Flex weggeven ter waarde van € 79,95!

Alaska Airlines eerste Amerikaanse airline die Bagtag gebruikt

Zo doe je mee

Deelname aan deze BAGTAG giveaway van de InsideFlyer Advent Calendar is simpel. Klik op onderstaande button of ga via deze link naar de registratiepagina. Vul je naam en e-mailadres in en bevestig je deelname via de e-mail die je ontvangt. Het is mogelijk om je winkansen te verhogen door de actie via de registratiepagina te delen met vrienden en bekenden.

Kan je niet wachten? De BAGTAG Flex is nu met 15% korting aan te schaffen in de Christmas Sale op de website van BAGTAG. Gebruik hiervoor kortingscode CHRISTMAS15. De korting is nog geldig tot 13 december 2022.

InsideFlyer Advent Calendar

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. De wedstrijd is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 30 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. Deelname is één keer per dag mogelijk.

Door deel te nemen aan deze actie gaat je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt jezelf natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten of beperkingen van derden.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *