InsideFlyer Advent Calendar #20: Win een Luxury Flight Club Gold Membership2 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar 2022

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het duurt niet lang meer voordat het kerstavond is. Maar we hebben nog een paar giveaways in petto met onze InsideFlyer Advent Calendar. Vandaag weer een nieuwe prijs in samenwerking met onze partner Luxury Flight Club. Je maakt namelijk kans op een Luxury Flight Club Gold Membership van 12 maanden. Met dit lidmaatschap ben je als eerste op de hoogte van de beste premium vliegticket deals! Lees snel verder om deel te nemen.

Maak kans op een Luxury Flight Club Gold Membership t.w.v. € 99

Niet iedereen houdt ervan om urenlang het internet af te struinen om de beste premium vliegticket deals te vinden. Het team van Luxury Flight Club maakt hier echter een sport van en vindt voor jou de beste deals in Premium Economy, Business Class en zelfs First Class! Zo bespaar je tijd en veel geld op het zoeken naar en de aankoop van een ticket voor je volgende reis.

Je kunt je gratis aanmelden voor Luxury Flight Club, maar met een Gold Membership heb je meer voordelen. Zo ontvang je als eerste de deals in je mailbox. En je kunt ze ook direct vanuit de Newsletter boeken. Ideaal!

Luxury Flight Club Gold Membership benefits

In samenwerking met onze partner Luxury Flight Club mogen we vandaag met de InsideFlyer Advent Calendar dan ook vijf Gold Memberships weggeven voor een duur van 12 maanden. Dit lidmaatschap kost normaal € 99 per jaar. Maar jij maakt dus kans op een jaar lang gratis als eerste de beste deals in je inbox.

Zo doe je mee

Deelname aan de InsideFlyer Advent Calendar Luxury Flight Club giveaway van vandaag is zoals altijd simpel. Klik op onderstaande button of ga via deze link naar de registratiepagina. Vul je naam en e-mailadres in en bevestig je deelname via de e-mail die je ontvangt. Het is ook vandaag weer mogelijk om je winkansen te verhogen door de actie via de registratiepagina te delen met vrienden en bekenden.

InsideFlyer Advent Calendar

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. Deze giveaway is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 30 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. Deelname is één keer per dag mogelijk.

Door deel te nemen aan deze actie gaat je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt jezelf natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten of beperkingen van derden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *