Iberia cadeaukaarten tijdelijk met 10% korting te koop1 min leestijd

Airbus A350 van Iberia (Bron: Iberia)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia heeft momenteel een promotie waarbij je tot 10% korting krijgt bij aankoop van een cadeaukaart. Met deze promotie kun je dus tot 10% besparen op je vliegticket met deze luchtvaartmaatschappij. Het loyaliteitsprogramma Iberia is sinds kort ook revenue-based.

Iberia cadeaukaart tot 10% korting

De cadeaukaart kun je gebruiken voor vluchten met Iberia, IberiaExpress en Air Nostrum. Je kunt het helaas niet gebruiken voor vluchten met andere oneworld partners zoals British Airways. De kaart heeft een geldigheidsduur van twaalf maanden na aankoop, je moet dus rekening houden met een beperkte houdbaarheid van de kaart.

Er zijn vier vaste bedragen waar je uit kunt kiezen;

  • €50,- cadeaukaart voor €47,50 (5% korting)
  • €100,- cadeaukaart voor €94,- (6% korting)
  • €300,- cadeaukaart voor €276,- (8% korting)
  • €500,- cadeaukaart voor €450,- (10% korting)

Iberia biedt tijdelijk 25% korting op gift cards (Bron: Iberia)

Het is ook mogelijk om zelf een keuze te maken voor een bedrag van de kaart. Het maximale bedrag per cadeaukaart is €3.000. Tijdens deze promotie kost je dat dan €2.700. Effectief heb je dan 10% korting op je Iberia vlucht. De giftcard ontvang je na aankoop digitaal in je mail en alle voorwaarden van deze promotie kun je hier vinden. Je kunt de goedkopere cadeaukaarten kopen tot 25 december 2022.

De luchtvaartmaatschappij is onderdeel van oneworld. Samen met andere luchtvaartmaatschappijen kun je ruim 150 landen bereiken. Iberia is met name gericht op verbindingen met Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika vanuit Madrid. Binnen Europa vliegt de luchtvaartmaatschappij ook dagelijks naar Amsterdam.

Iberia Business Class

Afbeeldingen ©Iberia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *