InsideFlyer Advent Calendar #16: Win loungetoegang voor twee personen2 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar 2022

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

We geven al meer dan twee weken lang prijzen weg met de InsideFlyer adventskalender. Er kwamen al heel wat leuke giveaways voorbij. Vandaag maak je met de InsideFlyer Advent Calendar kans op loungetoegang voor twee personen. Een ideale start voor je volgende trip!

InsideFlyer Advent Calendar

Het is inmiddels een traditie geworden: onze InsideFlyer Advent Calendar! Elk jaar maak je als trouwe InsideFlyer lezer kans op leuke prijzen in de periode van 1 december tot kerst. Ook dit jaar tellen we vanaf begin december weer elke dag af weer naar kerst. Dat betekent dat je dagelijks kans prijzen die iedere reisfanaat aan zullen spreken. Welke prijzen dat precies zijn maken we elke ochtend om 10.00 uur bekend. Check daarom elke dag onze website en socials en klik op de link in het artikel om te registeren voor deelname.

Maak kans op loungetoegang voor twee personen

In samenwerking met onze partner Holiday Extras mogen we vandaag opnieuw twee toegangsbewijzen weggeven voor loungetoegang! Ideaal als je geen status bij een airline hebt of juist een keer een andere lounge wil bezoeken. Je hebt keuze uit alle lounges uit het portfolio van Holiday Extras. Denk bijvoorbeeld aan de Diamond Lounge op Brussels Airport, de Hugo Junkers Lounge op Düsseldorf Airport of de Aspire Lounge op Schiphol. Normaal betaal je hiervoor al snel € 60.

Review: Diamond Lounge Gates A, Brussels Airport

Zo doe je mee

Deelname aan de InsideFlyer Advent Calendar loungetoegang giveaway van vandaag is simpel. Klik op onderstaande button of ga via deze link naar de registratiepagina. Vul je naam en e-mailadres in en bevestig je deelname via de e-mail die je ontvangt. Het is ook vandaag weer mogelijk om je winkansen te verhogen door de actie via de registratiepagina te delen met vrienden en bekenden.

InsideFlyer Advent Calendar

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. Deze giveaway is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 30 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. Deelname is één keer per dag mogelijk.

Door deel te nemen aan deze actie gaat je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt jezelf natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten of beperkingen van derden.

Foto’s: InsideFlyer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *