KLM geeft je € 40 korting op je ticket vanaf Duitsland1 min leestijd

KLM’s eerste Boeing 787-10 Dreamliner eind juni in Nederland

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je een ticket boekt via de Duitse website van KLM, dan krijg je € 40 korting op je vliegticket voor vluchten van Air France, HOP! en KLM. De vluchten moeten wel in Duitsland starten en gelden voor KLM en Air France vluchtnummers.

€ 40 korting bij KLM & Air France

Als je uiterlijk 28 december 2022 een ticket boekt dan krijg je dus € 40 korting. Je moet uiterlijk op 30 juni 2023 vertrekken en dat is ook de datum dat de laatste retourvlucht mag zijn. Vrijwel alle bestemmingen wereldwijd komen in aanmerking, met uitzondering van Amsterdam, Parijs, Mauritius en steden in China. Om van deze korting gebruik te kunnen maken dien je de kortingscode ‘KLXMASGIFT’ in te voeren bij ‘enter a voucher or discount code’ tijdens het boeken. Het is alleen geldig voor een vertrek vanaf een Duitse luchthaven, zoals bijvoorbeeld Düsseldorf, München of Frankfurt.

Air France Sale

Om in aanmerking te komen voor de korting moet het ticket voor toeslagen en belastingen minstens € 160 kosten. Vluchten met een AF of KL vluchtnummer komen in aanmerking voor de korting. Deze mogen uitgevoerd worden door Air France, HOP! en KLM. Alle codeshare vluchten komen niet in aanmerking voor de korting. De korting is ook alleen geldig op reizen in Economy Class en Business Class, dus bijvoorbeeld niet voor de nieuwe Premium Comfort cabine van KLM.

Er is een beperkt aantal kortingscodes beschikbaar. Alle voorwaarden kun je vinden op de website van KLM.

KLM New WBC

Afbeeldingen ©KLM/AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *