InsideFlyer Advent Calendar #13: Win een KLM-blauwe Vondels Kerstbal2 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar 2022

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Dinsdag 13 december markeert alweer bijna twee weken aan prijzen met de onze adventskalender! Vandaag mogen we dan ook het dertiende deurtje van de InsideFlyer Advent Calendar 2022 openmaken. De prijs van vandaag? Een mooie KLM-blauwe kerstbal die zeker niet zal misstaan in jouw kerstboom.

InsideFlyer Advent Calendar

Onze jaarlijkse InsideFlyer Advent Calendar periode staat garant voor mooie reisprijzen. Al sinds donderdag 1 december tellen we af naar kerst met elke dag een nieuwe giveaway. Dat betekent dus dat jij elke dag kans maakt op leuke prijzen. Welke prijzen dat zijn? Check dagelijks onze website en socials en klik op de link in het artikel om te registeren voor deelname.

Win een KLM-blauwe Vondels kerstbal

De InsideFlyer Advent Calendar prijs van vandaag is dus een KLM-blauwe Vondels kerstbal. Voor de één wellicht wat kitsch, voor de ander een lust voor het oog. De Vondels kerstballen zijn gemaakt van glas. De kerstbal is mondgeblazen en zorgvuldig met de hand beschilderd en gedecoreerd. Deze KLM-blauwe kerstbal is dus uniek!

KLM blauwe Vondels Kerstbal (Bron: Vondels)

Zo doe je mee

Deelname aan deze kerstbal giveaway van de InsideFlyer Advent Calendar is zoals elke dag simpel. Klik op onderstaande button of ga via deze link naar de registratiepagina. Vul je naam en e-mailadres in en bevestig je deelname via de e-mail die je ontvangt. Het is mogelijk om je winkansen te verhogen door de actie via de registratiepagina te delen met vrienden en bekenden.

InsideFlyer Advent Calendar

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. De wedstrijd is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 30 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. Deelname is één keer per dag mogelijk.

Door deel te nemen aan deze actie gaat je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt jezelf natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten of beperkingen van derden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *