Wizz Air stopt aankomende zomer met zes routes vanaf Eindhoven Airport1 min leestijd

Airbus A321 van Wizz Air (Bron: Wizz Air)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Wizz Air vliegt vanaf Eindhoven Airport naar veel bestemmingen in Europa. In de laatste weken zijn er echter zes routes uit de planning voor de zomerdienstregeling van 2023 gehaald.

Volgend jaar komt er ook een route bij op de luchthaven, namelijk met Ryanair naar Tenerife.

Wizz Air stopt met routes vanaf Eindhoven Airport

Uit de data van Aeroroutes blijkt dat er zes routes vanaf Eindhoven Airport geschrapt worden voor de zomerdienstregeling. Deze dienstregeling start op 26 maart 2023. Het is sinds deze maand niet meer mogelijk om vluchten te boeken naar deze bestemmingen:

  • Chisinau
  • Kaunas
  • Lublin
  • Poznan
  • Riga
  • Rzeszow

Er zijn de afgelopen tijd ook nieuwe bestemmingen bijgekomen van Wizz Air vanaf de Nederlandse luchthaven. Zo is het mogelijk om naar Moldavië te vliegen en naar Roemenië. Vorig jaar kwam er ook een nieuwe route naar Rome.

Nieuwe bestemming in Polen door Wizz Air vanuit Eindhoven

Reis je vanaf Eindhoven Airport, dan kun je nu ook elke dag gebruik maken van de Aspire lounge. De lounge op de luchthaven is te vinden op de eerste verdieping en heeft een capaciteit van 60 zitplekken.

Naast wifi is er ook een aanbod met warme en koude gerechten, alsmede een bar met een selectie aan (alcoholische) dranken. Je kunt op diverse manieren toegang krijgen, waaronder met een Privium pas.

Afbeeldingen ©Eindhoven/Twycer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *