Aspire Lounge Eindhoven Airport geopend1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Reizigers vanaf de tweede luchthaven van Nederland kunnen voortaan ook terecht in een lounge. Op Eindhoven Airport is namelijk de Aspire Lounge geopend. De lounge, gevestigd op de eerste verdieping en met een oppervlakte van 200 vierkante meter, heeft een capaciteit van 60 zitplekken. Zeven dagen per week is de locatie geopend van 05:30u-21:30u. Naast wifi is er een buffet met warme en koude gerechten waaronder typisch Brabantse worstenbroodjes. Ook is er een bemande bar met een selectie aan (alcoholische) drankjes. Toegang is mogelijk vanaf 3 uur voor je vlucht.

Mark Botter, Head of Consumers & Real Estate bij Eindhoven Airport:

Met de lounge spelen we in op een behoefte van de businesspassagier. Deze kan in de lounge ongestoord werken of ontspannen. De Aspire Lounge biedt de zakenreiziger uiteraard alle benodigde faciliteiten. De lounge is een waardevolle toevoeging aan de faciliteiten van de luchthaven.

Toegang

Het is mogelijk om tot 24 uur voor aankomst online toegang te boeken via de uitbater Executive Lounges, vanaf een forse €35. Ook is het mogelijk aan de deur toegang aan te schaffen. Daarnaast hebben Priority Pass, Dragon Pass, Lounge Key en Lounge Pass leden toegang. Net als op Schiphol hebben ook Preferred Banking klanten van ABN Amro kosteloos toegang.

Foto’s: Eindhoven Airport

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *