InsideFlyer Advent Calendar #14: Win 2 FC Bayern München voetbalkaartjes2 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar 2022

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De dagen verstrijken snel deze decembermaand. Het is alweer woensdag 14 december en we mogen dus het 14e deurtje openmaken van onze adventskalender! Vandaag maak je met de InsideFlyer Advent Calendar weer kans op twee voetbalkaartjes voor een wedstrijd van FC Bayern München! Lees snel verder!

InsideFlyer Advent Calendar

Elk jaar maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de InsideFlyer Advent Calendar periode. Vanaf 1 december tellen we weer af naar kerst. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op leuke prijzen. Welke prijzen dat zijn maken we dagelijks bekend. Check daarom regelmatig onze website en natuurlijk social media. Klik vervolgens op de link in het artikel om je te registeren en kans te maken op de prijs.

Maak kans op 2 FC Bayern München voetbalkaartjes

Vandaag staat de giveaway van onze adventskalender dus weer in het teken van voetbal! Achter het 14e deurtje vind je twee kaartjes voor een spannende voetbalwedstrijd. Als je wint ga je namelijk in de Allianz Arena in München een wedstrijd van de vermaarde club bekijken. De exacte datum zal in overleg met de winnaar worden vastgesteld.

In samenwerking met onze partner Qatar Airways mogen we met de InsideFlyer Advent Calendar dus weer twee voetbalkaartjes voor een wedstrijd van FC Bayern München weggeven! Qatar Airways is al sinds 2018 de Platinum Partner van FC Bayern München. De airline heeft dan ook een lange relatie met de Bundesliga club. Het logo van QR is daarom ook zichtbaar op de shirts van de spelers.

Deze Boeing 777-300 van Qatar Airways laat zien hoe toegewijd de airlines is aan sport (Bron: Qatar Airways)

Zo doe je mee

Deelname aan de InsideFlyer Advent Calendar voetbalkaartjes giveaway van vandaag is zoals altijd weer simpel. Klik op onderstaande button of ga via deze link naar de registratiepagina. Vul je naam en e-mailadres in en bevestig je deelname via de e-mail die je ontvangt. Het is ook vandaag weer mogelijk om je winkansen te verhogen door de actie via de registratiepagina te delen met vrienden en bekenden.

InsideFlyer Advent Calendar

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. Deze giveaway is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 30 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. Deelname is één keer per dag mogelijk.

Door deel te nemen aan deze actie gaat je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt jezelf natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten of beperkingen van derden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *