Aegean Miles&Bonus bestaat 20 jaar en geeft gratis miles weg1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het loyaliteitsprogramma Miles&Bonus van de Griekse luchtvaartmaatschappij Aegean bestaat 20 jaar en daarom geeft het programma tijdelijk gratis miles weg. Eerder dit jaar kwam Aegean ook al met een promotie vanwege het 23-jarig bestaan van de samenwerking met Olympic Air.

Aegean Miles&Monus Giveaway

Met deze givaway kun je kans maken op tot wel 2.000.000 miles van Aegean Miles&Bonus. Het minimum dat je kunt verdienen is 500 miles. Er zijn dus verschillende mogelijkheden. Om mee te doen dien je je voor 23 december 2022 aan te melden en dit kun je doen via deze link. Vervolgens dien je een van de volgende milestones te kiezen.

Aegean Milestones

Je weet vervolgens direct hoeveel miles je krijgt en deze worden vrijwel direct bijgeschreven op je account. Dit is dus een mooie aangelegenheid om wat extra Miles&Bonus miles binnen te halen.

Aegean Airlines review
Haal t/m 23 december 2022 snel nog wat extra miles binnen met de Miles&Bonus givaway. (foto: Insideflyer)

Over Aegean Miles+Bonus

Aegean Airlines is de nationale en grootste luchtvaartmaatschappij van Griekenland en maakt deel uit van Star Alliance. Het loyaliteitsprogramma van de maatschappij heeft Miles+Bonus en is om een aantal redenen interessant:

  • Het is relatief eenvoudig om Star Alliance Gold status te verdienen en daarom is het een goed idee om miles van andere Star Alliance maatschappijen te laten crediteren bij Aegean Miles+Bonus
  • Aegean Miles&Bonus heeft een aantrekkelijke awardtabel waardoor relatief weinig miles kwijt bent voor een award. Aegean voerde twee jaar geleden wel een lichte devaluatie door. Het programma is daarom niet minder interessant geworden en is nog steeds een van de betere programma’s binnen Star Alliance.

Uitgelichte afbeelding: Aegean

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *