Krijg 50% korting op economy tickets van Aegean2 min leestijd

Voortaan met Aegean Airlines vanaf Eindhoven naar Athene

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aegean Airlines heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 50% korting kunt krijgen op vluchten van en naar Griekenland. De promotie geldt alleen op vluchten in economy en loopt nog t/m maandag 30 mei 2022. Wees er dus snel bij! De Griekse maatschappij heeft een paar keer per jaar van dit soort promoties lopen. De laatste dateerde van januari dit jaar.

50% korting bij Aegean

De periode waarin je vlucht moet plaatsvinden is van 1 oktober 2022 tot en met 31 maart 2023. Dit ligt dus best ver in de toekomst voor een promotie. Aegean houdt deze promotie samen met Olympic Air, omdat beide maatschappijen 23 jaar lang al intensief samenwerken. Je vlucht moet daarom worden uitgevoerd door Aegean Airlines of Olympic Air.

Aegean Airlines review
Krijg 50% korting op vluchten met Aegean en Olympic Air naar Griekenland.

De korting geldt op zowel de vlucht als de brandstofbelasting en is al verwerkt als je naar vluchten zoekt op de website van Aegean. Registreren of het gebruiken van een speciale boekingscode is dus niet nodig hier. De korting is geldig tot maandag 30 mei 2022 om 23.59 uur (Griekse tijd). Dit is dus 22.59 uur Nederlandse tijd. Wees er dus snel bij! Meer informatie over deze promotie vind je op de website van Aegean.

Over Aegean Miles+Bonus

Aegean Airlines is de nationale en grootste luchtvaartmaatschappij van Griekenland en maakt deel uit van Star Alliance. Het loyaliteitsprogramma van de maatschappij heeft Miles+Bonus en is om een aantal redenen interessant:

  • Het is relatief eenvoudig om Star Alliance Gold status te verdienen en daarom is het een goed idee om miles van andere Star Alliance maatschappijen te laten crediteren bij Aegean Miles+Bonus
  • Aegean Miles&Bonus heeft een aantrekkelijke awardtabel waardoor relatief weinig miles kwijt bent voor een award. Aegean voerde twee jaar geleden wel een lichte devaluatie door. Het programma is daarom niet minder interessant geworden en is nog steeds een van de betere programma’s binnen Star Alliance.

Uitgelichte afbeelding: Aegean

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *