Krijg tot wel 50% korting op vluchten van Aegean2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aegean Airlines heeft op dit moment leuke een promotie lopen waarbij je tot wel 50% korting kunt krijgen voor vluchten t/m 30 oktober 2022. De korting is geldig op vluchten van Aegean en Olympic Air.

50% korting bij Aegean

Om de korting te krijgen dien je wel je vlucht voor 10 januari 2022 te boeken. De korting is geldig op vluchten van, naar of via Griekenland. Hoeveel korting je krijgt hangt af van je reisdata. Dit ziet er als volgt uit:

  • 40% korting op vluchten van 1 maart t/m 24 juni 2022
  • 30% korting op vluchten van 25 juni t/m 14 september 2022
  • 50% korting op vluchten van 15 september t/m 30 oktober 2022

Hoe verder je boekt in de toekomst hoe meer korting je dus krijgt. Dat is best opvallend aangezien Aegean in november 2021 een vergelijkbare promotie had lopen waarbij de korting juist omlaag ging naarmate je verder in de toekomst boekte. Wil je dit najaar een reis maken, bijvoorbeeld naar een Grieks eiland? Dan is het nu het moment om te boeken!

Aegean, korting
Krijg tot wel 50% korting op je vlucht bij Aegean (foto: eigen werk)

De korting geldt op zowel de vlucht als de brandstofbelasting en is al verwerkt als je naar vluchten zoekt op de website van Aegean. Registreren of het gebruiken van een speciale boekingscode is dus niet nodig hier. De korting is geldig tot 10 januari 2022 om 23:59 Griekse tijd. Dit is dus 22:59 Nederlandse tijd. Wees er dus snel bij!

Over Aegean Miles+Bonus

Aegean Airlines is de nationale en grootste luchtvaartmaatschappij van Griekenland en maakt deel uit van Star Alliance. Het loyaliteitsprogramma van de maatschappij heeft Miles+Bonus en is om een aantal redenen interessant:

  • Het is relatief eenvoudig om Star Alliance Gold status te verdienen en daarom is het een goed idee om miles van andere Star Alliance maatschappijen te laten crediteren bij Aegean Miles+Bonus
  • Aegean Miles&Bonus heeft een aantrekkelijke awardtabel waardoor relatief weinig miles kwijt bent voor een award. Aegean voerde twee jaar geleden wel een lichte devaluatie door. Het programma is daarom niet minder interessant geworden en is nog steeds een van de betere programma’s binnen Star Alliance.

Uitgelichte afbeelding: Aegean

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *