Ontvang een verrassing bij Kimpton Hotels met dit wachtwoord1 min leestijd

King Executive kamer in het Kimpton De Witt Hotel in Amsterdam (Bron: Kimpton Hotels)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je het Kimpton Social Password zegt tijdens het inchecken krijg je een leuke geheime verrassing. Kimpton is onderdeel van de IHG groep, waardoor je hier ook gebruik kunt maken van het IHG One Rewards loyaliteitsprogramma. De meeste hotels bevinden zich in de Verenigde Staten, maar wereldwijd zijn er ook een aantal te vinden. In Nederland kun je bijvoorbeeld verblijven bij het Kimpton De Witt hotel in Amsterdam.

Kimpton Hotel Social Password

Het Kimpton Social Password is een code die je kunt gebruiken als je in een Kimpton hotel overnacht. Dit wachtwoord vind je vaak via het social media kanaal van de hotelketen. Als je het wachtwoord noemt tijdens het inchecken krijg je een leuke extra tijdens je verblijf.

Wat je precies krijgt verschilt per hotel. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een gratis upgrade, een voucher voor een drankje aan de bar, gratis parkeren tijdens je hotelovernachting of een gratis ontbijt. Mocht je binnenkort in een van de hotels overnachten dan kun je gemakkelijk profiteren van deze promotie.

Het nieuwe wachtwoord is Stay Cool. Dit wachtwoord kun je gebruiken tot en met 5 september 2022. Of er direct na deze periode weer een Social Password zal zijn is niet duidelijk, gezien het nu ook enige tijd geduurd heeft voordat er weer een nieuw wachtwoord was.

Kimpton Clocktower Hotel in Manchester (Bron: Kimpton Hotels)

Afbeeldingen ©IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *