IHG opent 20 nieuwe Kimpton hotels

Hotel Kimpton Da An Guestroom

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De boutique hotelketen Kimpton Hotels & Restaurants gaat flink uitbreiden. Het van origine Amerikaanse merk opende eerder al nieuwe hotels in Nederland en Engeland, waaronder het Kimpton De Witt in Amsterdam. Nu kondigt de keten aan nieuwe hotels te openen op 20 nieuwe bestemmingen zoals Mexico, Parijs, Bali en Shanghai.

Kimpton Hotels & Restaurants

Sinds 2015 is Kimpton onderdeel van IHG. Dit geeft de keten toegang tot het netwerk, kennis en kapitaal van de hotelgroep. De hotels van zijn allemaal uniek doordat de plaatselijke gebruiken terug te zien zijn in het ontwerp en uitstraling van bijvoorbeeld de kamers. Daarnaast wordt bij elke hotel een exclusieve service en gastvrijheid nagestreefd.

Nieuwe hotels zullen overal ter wereld geopend worden. Denk aan uiteenlopende bestemmingen als Taipei, Edinburgh, Grenada, Tokyo en Bali. Maar daar zal het in de toekomst ook niet bij blijven. Op deze pagina kun je alle geplande openingen bekijken.

Samen met Hotel Indigo heeft IHG een flink marktaandeel in de boutique hotels. Indigo heeft ruim 170 hotels wereldwijd, met nog eens 120 nieuwe hotels in ontwikkeling.

Impressie van het nieuw te openen Kimpton Tokyo (Bron: IHG)
Impressie van het nieuw te openen Kimpton Tokyo (Bron: IHG)

Karma Rewards, het loyaliteitsprogramma van de keten, werd vorig jaar samengevoegd met IHG Rewards Club. Daardoor kun je met gespaarde punten en je status nu terecht 5.500 hotels wereldwijd.

Bezoek je binnenkort een hotel van Kimpton? Lees dan zeker ons artikel over het Secret Password. Benieuwd naar de hotels van IHG? Een tijdje terug schreven we een Review over het Boutique Hotel Indigo in Cardiff, ook onderdeel van IHG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *