Kimpton De Witt Amsterdam geopend

Kimpton De Witt

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen maandag is in Amsterdam de eerste Europese vestiging van boetiekmerk Kimpton geopend. Het 4-sterren Kimpton De Witt, gelegen in de Paleiswijk in het oude Crown Plaza Amsterdam, biedt 274 kamers. Hieronder vallen ook 9 bijzondere suites met eigen balkon of terras. Sinds een tijdje is Kimpton ook onderdeel van IHG Rewards waardoor leden punten kunnen sparen of besteden.

Design

Als boetiekhotel besteedt Kimpton veel aandacht aan de inrichting. Lokale en Nederlandse klassieke elementen krijgen een moderne twist. Ook kunnen gasten profiteren van lokale kenmerken als VanMoof fietsen, een ‘Social Hour’ elke dag om 17u en toiletartikelen van Marie-Stella-Maris.

De Wyers Bar en Restaurant biedt Amerikaanse gerechten met een Nederlands tintje terwijl hotelgasten én voorbijgangers bij Miss Louisa Coffee & Beignets voor koffie en broodjes terecht kunnen.

Kimpton De Witt
Dutch design in de badkamer

 

Kamers

De kamers zijn verder standaard uitgerust met gratis wifi, bluetooth speaker en Nespresso apparaat. Het formaat varieert van 18m2 voor een eenpersoonskamer tot 32m2 voor een king executive. De penthouse is verdeeld over 2 verdiepingen en biedt een dakterras van maar liefst 50 vierkante meter.

Kimpton De Witt
Guestroom

Bijzonder is het ‘Little House’; een 15e eeuws huis van 3 verdiepingen binnen het hotel. Hier kunnen groepen terecht die privacy op prijs stellen.

Mike Robinson, General Manager van het Kimpton:

Zoals bij alle Kimpton Hotels, kunnen onze gasten opvallend persoonlijke service verwachten, innovatief en speels design en een echt lokaal gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *