Zo krijg je een geheime verrassing bij Kimpton Hotels

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hoewel Kimpton Hotels en Restaurants goed bekend is in de VS, moeten ze qua naamsbekendheid in Europa nog flink hun best doen. Momenteel kun je alleen in Amsterdam en Londen terecht om een nachtje bij de boutique keten te verblijven. Verblijf je deze winter bij één van de Kimpton hotels wereldwijd? Maak dan gebruik van een unieke actie: het Kimpton Secret Password. Meer over het Secret Password, en de leuke extra’s die dit oplevert, lees je in dit artikel.

Uitbreiding

Na de opening van Kimpton De Witt Amsterdam kwamen er ook plannen voor Londen. Inmiddels is dit hotel ook gerealiseerd. Recentelijk werd bekend dat de boutique hotelketen ook in Rotterdam een hotel wil openen in 2022. En daar blijft het niet bij. Nieuwe hotels staan gepland om te openen in Frankrijk, Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Dat betekent dat er de komende jaren ten minste acht nieuwe Kimpton hotels geopend zullen worden.

Eén van de bijzondere kamers van het Kimpton De Witt Amsterdam (Bron: Kimpton)
Eén van de bijzondere kamers van het Kimpton De Witt Amsterdam (Bron: Kimpton)

Kimpton is vooral groot in Noord-Amerika. Hier vind je 64 hotels. In Zuid-Amerika is er een hotel op de Kaaiman Eilanden. Een nieuwe hotel staat gepland in Grenada. In Azië is er momenteel een Kimpton hotel in Taipei. Vijf nieuwe hotels zullen de komende jaren in onder andere China, Japan en Thailand geopend worden.

Kimpton Secret Password

Het Kimpton Secret Password is een geheime code. Deze wordt vaak via sociale media bekend gemaakt. Met deze code krijg je leuke extra’s tijdens je verblijf bij Kimpton. Wat je krijgt wordt vooraf niet bekend gemaakt en kan per hotel verschillen. In het hotel zelf worden gasten hier ook niet op geattendeerd. Je moet dus maar net weten dat je hiervan kun profiteren. Kimpton had eerder al een vergelijkbare actie in de zomer.

Vorige week maakte de hotelketen het Secret Password voor deze winterperiode bekend. Je hoeft alleen maar het Password ‘Chilled to Perfection‘ te zeggen bij je check-in. De reacties op sociale media zijn erg positief. Sommige gasten krijgen een gratis upgrade aangeboden, een voucher voor een cocktail in de bar of Kimpton-branded producten. Mocht je binnenkort verblijven in een hotel van de keten dan kun je gemakkelijk van deze actie profiteren. De actie loopt tot 17 februari 2019. Of er daarna weer een Secret Password zal zijn is niet bekend gemaakt.

Kimpton Secret Password op sociale media (Bron: Instagram/Kimpton)
Kimpton Secret Password op sociale media (Bron: Instagram/Kimpton)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *