Wat is Kimpton Secret Password?

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Kimpton is in Europa nog relatief onbekend. Vrijwel alle hotels van Kimpton bevinden zich in de Verenigde Staten, maar sinds vorig jaar is ook het eerste hotel in Europa geopend. En deze is gevestigd in onze hoofdstad Amsterdam: Kimpton De Witt.

Langzaam maar zeker zullen er meerdere Kimpton hotels volgen in Europa. Met name als je lid bent van IHG Rewards Club is dit interessant: omdat Kimpton onderdeel is van IHG kun je hier punten sparen en profiteren van (eventuele) elite voordelen. Ten opzichte van andere IHG Rewards Club hotels is dit overigens de moeite waard, omdat je vanaf Gold elite status $ 10,00 “Raid the Bar” tegoed krijgt. Dit tegoed kun je zowel voor minibar als reguliere restaurant uitgaven gebruiken.

Wat veel mensen niet weten is dat Kimpton het zogenaamde “Kimpton Secret Password” heeft.

Wat is Kimpton Secret Password?

Als je incheckt bij een Kimpton hotel moet je het “Secret Password” noemen, waarna je een verrassing krijgt. Het hotel kan zelf bepalen wat dit precies is, maar je moet hierbij denken aan een gratis drankje of bijvoorbeeld korting op het ontbijt.

Kimpton maakt het “Secret Password” gewoon zelf bekend via diverse social media kanalen. Hierdoor kun je in de toekomst dus eenvoudig zien wat het actuele “Secret Password” is.

Kimpton De Witt Amsterdam

Voor verblijven tot 3 september 2018 is het Secret Password “Out of Office”. Het kan dus nooit kwaad om dit te noemen tijden het inchecken!

Kimpton Secret Password: conclusie

Een leuke bijkomstigheid voor degenen die de komende tijd in een Kimpton Hotel verblijven. Hoewel het aantal hotels relatief beperkt is (vooral buiten de Verenigde Staten), kun je hier wellicht je voordeel mee doen. Mocht je nieuwsgierig zijn naar Kimpton dan kan ik een verblijf bij Kimpton De Witt van harte aanbevelen: het hotel ligt op twee minuten lopen van het centraal station, alles is splinternieuw, in de namiddag is er een “gratis wijn uurtje” en het design is schitterend.

Een heel warm welkom bij Kimpton De Witt!

Heb jij al eens bij een Kimpton hotel geslapen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *