InsideFlyer hoodie nu beschikbaar! Bestel alleen nog deze week voor Kerst2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor de frequent traveler dan is onze InsideFlyer hoodie iets voor jou! Deze is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Een ideaal cadeau voor Kerstmis. Je geeft niet alleen een stijlvol en praktisch cadeau, maar steunt ook ons werk en helpt ons om onze website gratis te houden voor iedereen.

Nieuw: InsideFlyer Hoodie

Met de feestdagen in zicht en de pakjesdrukte op komst raden we je aan uiterlijk deze week je InsideFlyer kleding te bestellen, wanneer je deze op tijd onder de kerstboom wil hebben. Of naast de kerstboom, want het liefste heb je hem dan natuurlijk al aan. Check snel onze webshop voor de nieuwe InsideFlyer Hoodie.

Blijf warm én stijlvol tijdens je reizen met onze unieke Hoodie. Deze hoogwaardige hoodie heeft het InsideFlyer-logo op de voorkant en een comfortabele en ontspannen pasvorm die perfect is voor lange vluchten of tussenstops.

Gemaakt van zacht en duurzaam materiaal, is de InsideFlyer hoodie zeker om een basisstuk van je reiskleding te worden. De hoodie heeft ook een voorzak voor het opbergen van kleine items en een capuchon met trekkoord voor extra warmte en comfort.

Of je nu een nieuwe stad verkent of gewoon op het vliegveld rondhangt, deze hoodie is de perfecte manier om je liefde voor reizen op stijlvolle wijze te laten zien. Dus waar wacht je op? Koop vandaag je InsideFlyer Hoodie en begin je volgende reis in comfort en stijl.

No paywalls please

We houden graag onze content gratis beschikbaar voor iedereen en willen via deze weg een manier aanbieden ons te ondersteunen, zonder paywalls. De opbrengsten van de verkoop van onze InsideFlyer kleding helpt ons om onze website te onderhouden. Jij een leuke trui, wij ondersteuning om ons werk te blijven doen!

On-demand

Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt zodra je een bestelling plaatst, daarom duurt het wat langer voordat we het bij je bezorgen. Zo weten we wel zeker dat we niks overproduceren. Bestel dus op tijd voor de feestdagen. Naast de Hoodie verkopen we ook InsideFlyer T-shirts. Al onze producten vind je in de InsideFlyer Webshop.

 

 

InsideFlyer hoodie diverse kleuren

€34,95

 

 

 

 

InsideFlyer t-shirt wit/blauw

€24,95

 

 

 

 

InsideFlyer t-shirt zwart/wit

€24,95

 

 

 

 

InsideFlyer t-shirt wit/zwart

€24,95

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *