InsideFlyer Advent Calendar 2023: Win een verblijf bij The Westin Maldives Miriandhoo Resort & Spa4 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar 2023

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is bijna kerst! Dat betekent dat het tijd is voor de vierde prijs van de InsideFlyer Advent Calendar: deze keer maak je kans op een mooi verblijf bij The Westin Maldives Miriandhoo Resort & Spa. Een perfecte locatie om van de prachtige natuur bij het Baa Atoll van de Malediven te genieten. Ben jij wel toe aan een vakantie naar de zon? Lees dan snel verder!

Win een onvergetelijke vakantie bij The Westin Maldives

Met 70 villa’s, allemaal voorzien van een eigen zwembad, is The Westin Maldives Miriandhoo Resort & Spa één van de mooiste locaties op de Malediven. De perfecte plek voor een ontspannende vakantie met z’n tweeën, of juist met het hele gezin. Het resort heeft haar aanbod en service volledige afgestemd op: ‘Sleep Well’, ‘Eat Well’, ‘Feel Well’, ‘Play Well’ en ‘Move Well’.

Het resort is ontworpen door de Italiaanse designstudio Peia Associati. Daarbij spelen organische vormen en lokale materialen een belangrijke rol. Uiteraard zijn alle villa’s voorzien van het ‘Heavenly Bed’ van The Westin. Stilzitten hoef je hier overigens niet, WestinWORKOUT® Fitness Studio, een groot zwembad en een tennisbaan zijn namelijk ook beschikbaar voor alle gasten. En je kunt weer tot rust komen bij de ‘Heavenly Spa by Westin™’. Hier kun je terecht voor een breed scala aan rustgevende behandelingen.

The Westin Maldives Miriandhoo Resort & Spa

Voor een goede maaltijd hoef je ook het resort niet te verlaten. Bij restaurant Island Kitchen kun je namelijk de gehele dag terecht voor een menu met verse lokale en internationale gerechten. Maar er is natuurlijk nog veel meer. Restaurant The Pearl biedt voortreffelijke Japanse gerechten in een elegante omgeving met uitzicht op zee, terwijl The Hawker authentiek Zuidoost-Aziatisch street food serveert met live cooking. De Sunset Bar biedt heerlijke tapas en verfrissende cocktails met uitzicht op de ondergaande zon.

De Malediven verkennen

Als je een reis maakt naar de Malediven wil je natuurlijk ook de omgeving verkennen. De bijzondere nabijgelegen riffen zijn gemakkelijk vanaf het strand te bekijken. Naast snorkelen en duiken omvat het excursieprogramma ook activiteiten als zeevissen, jetskiën, glaskajaktochten, parasailen en dolfijnencruises, evenals een bezoek aan het eiland Hanifaru om dichter bij mantaroggen te komen. Jongere gasten kunnen zich vermaken in de Westin Kids Club®.

Het resort ligt op ongeveer 40 minuten per watervliegtuig van de luchthaven van Malé. Als alternatief is het ook mogelijk om met een binnenlandse vlucht aan te komen, gevolgd door een transfer per speedboot.

The Westin Maldives Miriandhoo Resort & Spa

Zo maak je kans

In samenwerking met de hotels op de Malediven onder het Marriott Bonvoy portfolio mogen we ook deze week een verblijf van 3 nachten weggeven. Dit keer bij The Westin Maldives Miriandhoo Resort & Spa. Het verblijf is inclusief ontbijt voor 2 personen. De prijs heeft een waarde van ruim € 1.500.

Klik hier om mee te doen.

Om kans te maken op de prijs van vandaag dien je uiterlijk 31 december (23.59 uur CET) te registeren. Dan eindigt de promotieperiode voor de prijs van deze week.

Vergeet niet dat je voor elke prijs afzonderlijk dient te registeren. Houd onze website dus goed in de gaten deze periode. Je kunt deze The Westin InsideFlyer Advent Calendar promotie ook delen met vrienden en bekenden via de referral link die je na deelname ontvangt. Zo kun je de kans op de prijs verdriedubbelen! Het team van InsideFlyer wenst je fijne feestdagen en natuurlijk hopen we dat je een prijs wint!

Bron foto’s: Marriott Bonvoy

Voorwaarden voor deelname

Voor de InsideFlyer Advent Calendar promotie zijn enkele voorwaarden van toepassing. Als je vragen hebt over deze promotie en/of de voorwaarden ervan, neem dan contact met ons op via het contactformulier. In onderstaande voorwaarden gebruiken we ‘deze promotie’ om te verwijzen naar de InsideFlyer Advent Calendar.

  • Er is geen aankoop benodigd om kans te maken op de prijs van deze promotie. Deelname is gratis. Een aankoop of betaling, op welke manier dan ook, zorgt er niet voor dat je meer kans maakt op de prijs. Deze promotie is niet geldig in landen/regio’s waar dit soort promoties niet zijn toegestaan.
  • Winnaars zullen willekeurig worden getrokken uit alle deelnemers. Zij krijgen per e-mail bericht binnen 14 dagen na het einde van de promotieperiode. Als de winnaar niet binnen 7 dagen per e-mail reageert, dan zal de prijs aan een nieuwe winnaar worden toegewezen.
  • Deelname is eenmaal per week mogelijk.
  • Door deel te nemen aan deze promotie ga je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. Het staat je echter vrij je af te melden voor deze mailings.
  • Door deel te nemen aan deze promotie ga je akkoord met de privacy policy van onze partners.
  • InsideFlyer en partners doen er alles aan om te zorgen dat de prijzen bij de winnaars terechtkomen. InsideFlyer kan echter niet verantwoordelijk gehouden worden voor fouten van derde partijen of eventuele geldende reisrestricties.
  • Deze giveaway is in het gehele InsideFlyer netwerk beschikbaar (Scandinavië, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten). Het aantal prijzen dat beschikbaar wordt gesteld is zichtbaar op de registratiepagina.