InsideFlyer Advent Calendar #7: Win een Travel Hacking Masterclass3 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar 2022

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ook vandaag hebben we weer een nieuwe prijs voor de InsideFlyer Advent Calendar. Deze keer een prijs die niet in miles uit te drukken is! Vandaag mogen we namelijk een persoonlijke ‘Travel Hacking Masterclass’ weggeven. Op zoek naar een goede manier om veel miles te verdienen, of het boeken van je eerst Business Class vlucht of zelfs het plannen van een complete reis? Met de InsideFlyer Travel Hacking Masterclass helpen we je op weg.

InsideFlyer Advent Calendar

Elk jaar maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de InsideFlyer Advent Calendar periode. Vanaf begin december tellen we elke dag weer af naar kerst. Dat betekent dat je dagelijks kans maakt op toffe reisprijzen.

We gaven deze maand onder meer 30.000 Hilton Honors punten, Lounge toegang voor twee personen, een BAGTAG Flex en Gold Memberships van Luxury Flight Club weg. Check elke dag onze website en socials en klik op de link in het artikel om te registeren voor deelname.

Win een ‘Travel Hacking Masterclass’

Heb je altijd al eens willen weten hoe je de meeste miles spaar of het goedkoopste een Business Class ticket boekt? Of misschien wil je je eerste verre reis gaan plannen, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is deze prijs voor jou. Vandaag maak je namelijk kans op een persoonlijke ‘Travel Hacking Masterclass’ van onze Britse hoofdredacteur. Via een video call zal hij met jou bespreken wat je wil leren op het gebied van miles/punten. Vervolgens wordt je op weg geholpen met tips en na de call krijg je een gepersonaliseerd rapport om zelf mee aan de slag te gaan.

InsideFlyer geeft vandaag dus een persoonlijke ‘Travel Hacking Masterclass’ weg, bestaande uit een video call en persoonlijk follow-up report op basis van jouw vragen.

Zo doe je mee

Deelname aan de InsideFlyer Advent Calendar giveaway van vandaag is simpel. Klik op onderstaande button of ga via deze link naar de registratiepagina. Vul je naam en e-mailadres in en bevestig je deelname via de e-mail die je ontvangt. Het is ook vandaag weer mogelijk om je winkansen te verhogen door de actie via de registratiepagina te delen met vrienden en bekenden.

InsideFlyer Advent Calendar

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. Deze giveaway is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 30 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. Deelname is één keer per dag mogelijk.

Door deel te nemen aan deze actie gaat je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt jezelf natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten of beperkingen van derden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *