InsideFlyer Advent Calendar #23: Win 50.000 Hilton Honors punten2 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar 2022

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is vrijdag 23 december en dat betekent dat we een nieuw deurtje van de InsideFlyer Advent Calendar mogen openmaken! En niet zomaar eentje! Vandaag geven we in samenwerking met onze partner Hilton Honors weer een mooi aantal punten weg. Je maakt deze keer namelijk kans op 50.000 Hilton Honors punten met de InsideFlyer Advent Calendar! Het hoogste aantal dat we met de adventskalender weggeven!

Maak kans op 50.000 Hilton Honors punten

Met het bekende Hilton Honors loyalty programma spaar je elke overnachting punten. Deze punten kun je gebruiken voor (korting op) nieuwe boekingen. Hoe meer punten je hebt, hoe luxere verblijven je kunt boeken. Het is ook mogelijk om deels met punten en deels met cash te betalen.

In samenwerking met onze partner Hilton Honors mogen we vandaag dan ook maar liefst 50.000 punten weggeven! Hiermee kun je een hotelovernachting boeken bij onder meer het Hilton Garden Inn Leiden, Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol, Hilton Den Haag en Hilton Garden Inn Brussels City Centre. Maar je kunt natuurlijk ook een luxer hotel boeken en wat bijbetalen. Aan jou de keus!

Zo doe je mee

Deelname aan de InsideFlyer Advent Calendar Hilton Honors giveaway van vandaag is simpel. Klik op onderstaande button of ga via deze link naar de registratiepagina. Vul je naam en e-mailadres in en bevestig je deelname via de e-mail die je ontvangt. Het is ook vandaag weer mogelijk om je winkansen te verhogen door de actie via de registratiepagina te delen met vrienden en bekenden.

InsideFlyer Advent Calendar

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. Deze giveaway is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 30 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. Deelname is één keer per dag mogelijk.

Door deel te nemen aan deze actie gaat je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt jezelf natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten of beperkingen van derden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *