InsideFlyer Advent Calendar #11: Win een Holiday Extras vakantiepakket3 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar 2022

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is zondag 11 december en dat betekent dat het hard gaat met onze adventskalender. Nog maar iets meer dan twee weken en het is kerst! Vandaag mogen we het elfde deurtje van de InsideFlyer Advent Calendar 2022 openmaken. In samenwerking met onze partner Holiday Extras mogen we een mooi vakantiepakket weggeven met onder meer een hotelovernachting, parkeerplaats bij de luchthaven, loungetoegang en nog veel meer!

InsideFlyer Advent Calendar

Onze jaarlijkse InsideFlyer Advent Calendar periode staat garant voor toffe reisprijzen. Al sinds donderdag 1 december tellen we af naar kerst met elke dag een nieuwe giveaway. Dat betekent dus dat jij elke dag kans maakt op leuke prijzen. Welke prijzen dat zijn? Check dagelijks onze website en socials en klik op de link in het artikel om te registeren voor deelname.

Win een Holiday Extras vakantiepakket

De InsideFlyer Advent Calendar prijs van vandaag is dus een vakantiepakket van onze partner Holiday Extras. De Britse website laat jouw reisstress als sneeuw voor de zon verdwijnen. Holiday Extras biedt namelijk alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde trip. Denk dan onder meer aan een parkeerplaats en hotelovernachting bij het vliegveld (Park, Sleep & Fly) en loungetoegang. Ideaal als je nog geen hotel of airline status hebt opgebouwd.

Met dit prijzenpakket van Holiday Extras kan jouw reis niet meer stuk. In het pakket zit namelijk een parkeerplaats bij het vliegveld (voor maximaal twee weken), een hotelovernachting voor twee personen én loungetoegang voor twee personen. En als dat nog niet genoeg is krijg je er ook nog eens een aantal reisgadgets bij. Denk daarbij aan een powerbank, bagagelabel, bagageriem, oordopjes, slaapmasker, nekkussen, paspoorthoes, waterdichte smartphonehoes en een bagageweegschaal.

Zo doe je mee

Deelname aan deze Holiday Extras giveaway van de InsideFlyer Advent Calendar is zoals elke dag simpel. Klik op onderstaande button of ga via deze link naar de registratiepagina. Vul je naam en e-mailadres in en bevestig je deelname via de e-mail die je ontvangt. Het is mogelijk om je winkansen te verhogen door de actie via de registratiepagina te delen met vrienden en bekenden.

InsideFlyer Advent Calendar

Voorwaarden voor deelname

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd / winactie. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. De wedstrijd is niet geldig in regio’s waar dergelijke promoties verboden of beperkt zijn.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties. Binnen 30 dagen na het einde van de InsideFlyer Advent Calendar-promotieperiode krijgt de winnaar per e-mail informatie over de gewonnen prijs. De winnaar moet binnen 7 dagen op de e-mail reageren. Gebeurt dit niet, dan wordt een nieuwe winnaar gekozen. Deelname is één keer per dag mogelijk.

Door deel te nemen aan deze actie gaat je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen. Je kunt jezelf natuurlijk op elk moment uitschrijven. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze bepalingen inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten of beperkingen van derden.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *